Grup62
Marina Marroquí Esclápez

Marina Marroquí Esclápez

Marina Marroquí és educadora social, especialista en violència de gènere i autora d'Això no és amor: 30 reptes per treballar la igualtat i Això no és sexe: Una altra educació afectivosexual és urgent!, publicats a Fanbooks.

Ha impartit tallers de prevenció i detecció precoç de violència de gènere en adolescents a més de 120.000 joves, i ha format professionals de l'àmbit policial, jurídic, sanitari i educatiu en la detecció i la intervenció amb víctimes de violència de gènere.

Divulgadora i activista, creu fermament que la prevenció, la formació i la sensibilització són el camí per erradicar la violència de gènere, i creu en la necessitat urgent de reparar el mal de les víctimes perquè es reconstrueixin després del maltractament, desterrin la por i tornin a ser feliçes i, sobretot, lliures.

Per la seva tasca, ha estat reconeguda per les Corts Valencianes com una de les vint-i-cinc dones més importants de la història de la Comunitat Valenciana, i guardonada amb els premis Ana Tutor i Menina contra la violència de gènere, entre altres reconeixements.

Últims llibres de Marina Marroquí Esclápez

Bibliografia de Marina Marroquí Esclápez

Artículos sobre Marina Marroquí Esclápez

Carregant...