Grup62
Víctor Valdés Arribas

Víctor Valdés Arribas

Victor Valdés: Nascut a l'Hospitalet de Llobregat , però natural de Gavà , Víctor Valdés ha desenvolupat tota la seva carrera esportiva al futbol base del FC Barcelona, club en el qual va ingressar l'1 de juliol de 1992, amb només deu anys d'edat . Després de viure dos anys a Tenerife , on s'havia traslladat la seva família, el 1995 va tornar a Barcelona i es va reincorporar al club per jugar a diversos equips de les categories inferiors .

Va debutar en el primer equip en la temporada 2002-2003 i, des de llavors, ha obtingut infinitat de títols, tant individuals com d'equip : sis Lligues i tres Champions League amb el FC Barcelona, un Campionat del Món i un Campionat d'Europa de seleccions, així com el Trofeu Zamora al porter menys golejat de la Lliga durant cinc temporades, quatre d'elles consecutives .

És el porter titular de l'equip blaugrana i tercer capità , per darrere de Carles Puyol i Xavi Hernández, i ha jugat més de cinc-cents partits oficials amb el primer equip del FC Barcelona.

Últims llibres de Víctor Valdés Arribas

Bibliografia de Víctor Valdés Arribas

Carregant...