Grup62
Yuval Noah Harari
 ©Yuval Noah Harari
©Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari és doctor en Història i un autor de gran èxit, considerat avui dia com un dels intel·lectuals més influents del món. Dels seus cèlebres llibres —Sàpiens. Una breu història de la humanitat, Homo Deus. Una breu història del demà, i 21 lliçons per al segle xxi— se n’han venut 27,5 milions d’exemplars en seixanta idiomes. Els han recomanat Barack Obama, Chris Evans, Janelle Monáe, Bill Gates, entre molts altres, i The Guardian va reconèixer a Sàpiens el mèrit d’haver revolucionat el mercat de no-ficció i d’haver popularitzat els «llibres per pensar».

Harari, de 44 anys i nascut a Israel, es va orientar cap al món acadèmic i es va doctorar a la Universitat d’Oxford. Després del gran èxit obtingut per les seves obres, ha passat a compartir estrada amb líders mundials com Angela Merkel o Emmanuel Macron, i també figures com Natalie Portman i Mark Zuckerberg. Periòdicament publica articles a la premsa, en diaris com el New York Times, l’FT i The Guardian; participa en conferències arreu del món.

El 2019, Yuval i el seu marit (Itzik Yahav) van fundar conjuntament Sapienship, una empresa d’impacte social amb projectes en els àmbits de l’entreteniment i la formació. L’objectiu central de Sapienship és focalitzar el debat públic en els principals reptes globals als quals el món s’enfronta avui dia.

Yuval Noah Harari és professor d’Història a la Universitat Hebrea de Jerusalem, i les seves investigacions se centren en qüestions macrohistòriques, com ara: quina relació hi ha entre la història i la biologia? Quina és la diferència essencial entre l’Homo sapiens i altres animals? Quins interrogants ètics plantegen la ciència i la tecnologia al segle xxi?Bibliografia de Yuval Noah Harari

Artículos sobre Yuval Noah Harari

Carregant...