Grup62

Com a lectors apassionats, creiem que el millor regal que podem fer als més petits de casa són llibres. Acostar-los al plaer de la lectura és essencial per educar-los i ajudar-los a convertir-se en adults curiosos i crítics.  

Per introduir els infants en la lectura tenim tota mena de contes infantils que, en un format breu, il·lustrat i divertit, els permeten descobrir el món lector.  

Els contes són perfectes per llegir abans d’anar a dormir i permeten explicar tota mena d’històries plenes d’aventures. I mentre que els contes tradicionals ens fan tornar a la infància quan els expliquem als més menuts, les opcions són infinites. Així doncs, no oblideu de posar llibres per a la canalla a la vostra carta als Reis Mags. 

Si aneu una mica perduts, a continuació us recomanarem alguns contes infantils en català perfectes per regalar per Reis.  

Osset Siset. Segueix-me! L’espai

L’Osset Siset és un dels personatges infantils més populars, protagonista d’un munt de contes infantils. El que us recomanem ens explica una aventura espacial i anima els petits lectors a completar la seva missió per l’espai i gaudir amb les fitxes interactives. 

L’Osset Siset emprèn una aventura estel·lar i s’enlaira amb un coet per explorar l'espai. El seu destí és la Lluna, on descobrirà els efectes de la gravetat. Malgrat la immensitat de la galàxia i les meravelles que hi pot trobar, al final haurà de tornar a casa.   

Aquest conte està recomanat per a nens a partir d’un any i ofereix diverses activitats interactives que permeten exercitar la motricitat, aprendre noves paraules i desenvolupar l’atenció i l’escolta activa. A més, el llibre presenta nombroses il·lustracions per observar, assenyalar i comentar, cosa que converteix el llibre en tota una aventura interactiva. 

Confia en tu

Us presentem ara un conte fascinant que captiva no només els més petits, sinó també els adults. A través de la màgia i les aventures d'en Pau, aquest conte ens ensenya un munt de coses importants.  

L'autor, Curro Cañete, ens parla de com la confiança en un mateix pot ser la clau per superar els obstacles i aconseguir els somnis a la vida. Ho fa a partir de la història d’en Pau, un nen que malgrat les seves pors i inseguretats, descobreix que té un superpoder interior que el pot conduir cap a l'èxit. 

Amb les precioses il·lustracions de Pilar Centeno, aquest conte ofereix tota una experiència visual i emocional. És un regal ideal per a la canalla, ja que no només els entreté, sinó que també els ensenya valors importants com la positivitat i la confiança en si mateixos. 

Anna Kadabra. Aventures llegendàries 2. La cançó dels dracs

Un altre personatge popular entre els petits lectors és la bruixeta Anna Kadabra. En aquest llibre, descobriràs que l’Anna i els seus amics no en tenen prou amb la màgia i els deures: ara també somien a formar un grup musical. Però els aprenents s'hauran d'esforçar molt per participar al festival que cada hivern celebra a la seva ciutat de gel l'emperadriu de les fades. I més encara quan coneguin la seva ferotge competència. Quina cançó s'endurà el premi? 

Descobreix el món de l'Anna Kadabra i el seu màgic Club de la Luna Plena, la col·lecció que tant agrada als primers lectors. S’hi parla d'amistat, màgia, humor i empoderament femení. Tots destaquen pels seus capítols breus i trames senzilles plenes d'il·lustracions. 

Geronimo Stilton. Regne de la fantasia. L'última aventura

Aprofita que venen els Reis per demanar-los una de les últimes aventures de Geronimo Stilton, el ratolí més intrèpid. En aquest conte, Geronimo ens explica què va passar un dia que va tornar a la Biblioteca Encantada i es va adonar que el retrat d’Imaginària, la Reina de la Imaginació, havia desaparegut: això volia dir que corria un gran perill. 

A partir d’aquest moment va aparèixer dins de les pàgines d’un llibre. Així va ser com va conèixer les Pirates de les Fondàries Infinites, els Perennes i els Ogres... Però el més important és que va descobrir el tresor més valuós de tots. Voleu saber quin és?   

Amb el seu estil característic, Geronimo ens anima a viure al seu costat grans aventures plenes d’intriga i humor mentre gaudim de la lectura. 

Els onze. El penal fantasma

Si preferiu contes de superherois, les aventures dels Onze són ideals. Són un grup de nens d’onze anys amb un secret: de dia juguen a futbol, de nit són superherois! 

En aquesta aventura, la rivalitat entre els pobles de Nakatomi, París i Ungla els porta a disputar el Torneig de les Mascotes, un campionat de futbol molt especial en què cada equip participa amb un animal al camp! Mentrestant, una plaga d'ossos rentadors assola la regió. Per si fos poc, la Rut, la màxima golejadora de l'Estrella Polar, de sobte és incapaç de marcar. 

Què està passant? La Llegenda del Penal Fantasma podria tenir totes les respostes. No us la perdeu! 

Valora aquest article