Grup62

Els llibres desplegables, amb pestanyes o “pop up” són un entreteniment ideal per als lectors més petits. Son llibres interactius que estimulen la ment i la imaginació, que fan treballar sentits com la vista, el tacte o l’oïda. 

Per això és important que els menuts s’acostin al món dels llibres amb aquests contes desplegables que els permeten gaudir d'una lectura diferent i sorprenent, mentre aprenen i descobreixen noves històries. I pels adults que els acompanyem, és també un moment per gaudir compartit de la lectura i d’una estona de qualitat amb els petits de la casa. 

A continuació trobareu els millors llibres pop up per estimular la ment i la imaginació dens infants.

T'estimo (quasi sempre)  

La il·lustradora Anna Llenas és l’autora d’una sèrie de llibres pop up amb els que ens convida a veure i entendre allò que ens fa diferents, i ens mostra l’efecte màgic que es crea entre els pols oposats. 

Ho fa a través de la història d’en Lolo i la Rita, dos personatges que son molt diferents, i que han de treballar per acceptar les seves diferències. Nosaltres els podem ajudar!

La sensibilitat i creativitat de Llenas són evidents en aquesta obra que et farà sentir identificat amb uns personatges encantadors. 

L'espai en relleu 

Aquest llibre pop up permet explorar la Lluna i els planetes i descobrir com és l'entrenament dels astronautes i la vida a bord de l'estació espacial internacional. Fins i tot permet experimentar com van ser els primers passos sobre la Lluna i fer una volta pel sistema solar. Prepara’t per veure l'espai de ben prop i aprendre tot el que necessites saber sobre el nostre univers. 

Molt ben documentat i il·lustrat, aquest llibre de Sophie Dussaussois i Charline Picard proposa un acostament únic dels infants al món de l’espai. El llibre està recomanat per a lectors a partir de 3 anys.  

Els Dinosaures 

T’agraden els dinousaures? Descobreix-los amb aquest llibre desplegable de Peggy Nille on aquests animals prehistòrics es mostren en tota la seva grandesa.

Aquest llibre desplegable és perfecte per als lectors a partir de 3 anys que estan fascinats amb els dinosaures. És a dir, pràcticament tots els infants! I es que a qui no li fascinen aquestes criatures prehistòriques? 

A través de les seves pàgines, descobriran tota la història dels dinosaures, des dels seus primers dies sobre la terra fins a les causes que van provocar la seva extinció.

Els 12 mesos de l'any 

De la mateixa autora Peggy Nille us recomanem aquest llibre pop up on els menuts poden aprendre quins son els 12 mesos de l’any. Amb aquest llibre interactiu, pots aprendre quines son les festes i celebracions que es fan cada mes de l’any, des de carnestoltes fins a la festa de Cap d’Any, passant per les vacances d’estiuo la tornada a l’escola.

D’aquesta manera, i tot llegint, mirant i tocant, els infants poden aprendre què és el calendari, perquè serveix i com s’organitza el temps. Recomanat a partir de 3 anys.

La llegenda de Sant Jordi pop up

Ara que s’acosta la diada de Sant Jordi, és el moment d’explicar a la canalla la llegenda del cavaller que va abatre el drac i va salvar la princesa. Pots fer-ho amb aquest conte pop up que és realment bonic.

En aquesta novetat editorial hi trobaràs una nova versió de la llegenda més popular de Catalunya, i una de les preferides dels lectors menuts. El llibre conté pestanyes que funcionen amb mecanismes, on es pot anar descobrint la història de Sant Jordi. 

A partir d'1 any.

Si busqueu una manera divertida i interactiva de llegir amb els vostres fills, aquests cinc llibres són una gran opció. Així que, obriu-los i deixeu-vos sorprendre per la seva màgia!

Valora aquest article