Grup62

S’acosten les festes de Nadal i, tant important com buscar i fer regals a les persones que ens estimen, és presentar-los perquè facin molt de goig. ¿Qui no s’ha emocionat quan s’ha vist al davant d’una caixa ben engalanada, amb grans llaços i un paper bonic?

Embolicar regals de manera original pot ser tan divertit com donar-los. Dedicar un temps a pensar com serà la presentació del paquet també forma part de l’experiència. A més, és tot un exercici de creativitat que ens pot distreure i entretenir per una estona.

Per tots aquests motius, avui us animem a sorprendre la vostra gent amb els vostres regals. Nosaltres ho tenim clar: regalar un llibre és sinònim d’èxit segur. I ben embolicat, l’alegria es multiplicarà. A continuació, us presentem algunes idees úniques que no només embelliran els paquets, sinó que també afegiran emoció a l'experiència de l'obertura del regal.

1. Decoració natural

Una manera de donar als teus regals un aire de natura i calidesa consisteix en afegir-hi alguns elements naturals que serveixin de decoració del paquet. Pots inclús fer servir paper reciclat, que si el decores amb branques de pi, pinyes i branquetes d'avet es pot transformar en tota una obra d'art rústica.

Lliga aquests elements amb cordeta o cinta de ràfia per aconseguir un toc encantador i autèntic. Si reculls aquests elements al bosc, recorda de ser respectuós amb l’entorn i no fer malbé la natura!

2. Paper de diari personalitat

Reciclar diaris vells no només és una acció sostenible, sinó que també pot ser una opció molt creativa de cara als regals de Nadal.

Per exemple, pots fer servir pintures o retoladors de colors per dibuixar dissenys personalitzats directament sobre el paper de diari.

També pots afegir missatges especials o il·lustracions personalitzades per a la persona que rebrà el regal.

3. Embolica el teu llibre amb roba

Si busques una alternativa al paper de regal per tal que els teus paquets siguin del tot sostenibles, què et sembla embolicar-los al trossos de roba? Pots fer servir retalls de roba que ja no facis servir, creant un collage original i divertit.

Aquesta opció no només ajuda a protegir millor el medi ambient, sinó que també aporta una sensació d'elegància i originalitat.

4. Caixes sorpresa

Una altra manera d’allargar l’emoció mentre s'obre un regal és fer servir l’estratègia de les caixes sorpresa. La idea és embolicar el teu regal -esperem que sigui un bon llibre!- en diverses caixes de diferents mides.

A mesura que la persona va obrint cada caixa, descobrirà una altra caixa més petita al seu interior, fins al paquet definitiu. Un joc divertit per crear una anticipació emocionant abans d'arribar al regal final.

5. Missatges ocults

També pots afegir un toc misteriós als teus regals escrivint algun missatge ocult amb tinta invisible. Recordes quan ho fèiem quan érem petits? Només necessites fer servir una mica de suc de llimona com a tinta invisible casolana. Quan la persona rebi el regal, explica-li que el paquet inclou un missatge secret.

Aquest missatge pot ser una pista del text del llibre o una dedicatòria personalitzada per aquella persona tan especial.

El ‘truc japonès’

A banda d’aquestes idees, no volem deixar de suggerir-te el famós “truc japonès”, una manera d’embolicar regals ben original que s’ha anat fent popular també a occident. Consisteix a fer servir un sol full de paper que no requereix cinta adhesiva. Si ho fas amb gràcia, el resultat és simple i realment elegant.

Aquí tens els passos bàsics per fer el truc japonès

  • Col·loca el llibre que vols regalar al centre d'un full de paper prou gran per embolicar-lo completament.
  • Agafa el costat esquerre del full i doblega'l cap al centre, assegurant-te que el paper quedi ajustat al voltant del llibre.
  • Fes el mateix amb el costat dret, doblegant el paper cap al centre i superposant-lo lleugerament sobre el costat esquerre.
  • Pren la vora inferior del paper i doblega'l cap amunt, cobrint el regal i formant una solapa a la part superior.
  • Doblega la solapa cap avall i, si cal, assegura-la al seu lloc lliscant la vora sota el regal.

Pots practicar una mica amb paper reciclat abans d’embolicar el regal definitiu! Ja veuràs com queda la mar d’original.

Aquest Nadal, anima’t a presentar els llibres que regalaràs embolicats segons algunes d’aquestes propostes. Que tinguis bones festes!

Valora aquest article