Grup62

Harry Potter ja té 25 anys. Sembla mentida, però el jove mag creat per J.K. Rowling ha arribat al quart de segle convertit en una de les sagues literàries més llegides i estimades pels lectors. Convertit en tot un fenomen des del mateix moment de la seva publicació, els llibres de Harry Potter continuen sorprenent i fascinant als fills dels seus primers lectors.

Si encara no heu aterrat a l’univers màgic d’en Harry Potter, us hem preparat un article que us ajudarà a entrar-hi, amb una tria de llibres i una guia dels personatges principals. 

Harry Potter i la pedra filosofal (25è aniversari)

Abans de presentar-vos en detall els personatges de Harry Potter, volem aprofitar per recomanar l’edició especial del 25è aniversari del primer llibre de la sèrie, Harry Potter i la pedra filosofal.

La primera novel·la ens presenta en Harry Potter, un nen orfe que viu sota les escales a casa dels seus tiets. Un dia, rep una carta misteriosa de l’Escola de Bruixeria Hogwarts i un missatge que canviarà la seva vida, quan un gegant li revela la seva veritable identitat de bruixot.

Aquesta edició del 25è aniversari no només evoca els records emocionants del primer viatge d’en Harry sinó que també introdueix una nova generació a aquesta història màgica.

L'edició commemorativa especial presenta acabats de luxe i cinta de lectura, dibuixos originals de l'arxiu de J.K Rowling a l’interior, un format i una maquetació especials i la icònica il·lustració de Jonny Duddle.   

Estoig Harry Potter

Si preferiu atacar tota la saga de Harry Potter de cop, res millor que optar per aquest estoig que recull les set novel·les de la sèrie: Harry Potter i la pedra filosofal, Harry Potter i la cambra secreta, Harry Potter i el pres d'Azkaban, Harry Potter i el calze de foc, Harry Potter i l'orde del Fènix, Harry Potter i el misteri del príncep y Harry Potter i les relíquies de la mort.

L'almanac de bruixeria de Harry Potter 

No us perdeu tampoc aquest simpàtic almanac de bruixeria de Harry Potter que proposa un viatge pel Món Màgic. Elaborat amb la col·laboració de set il·lustradors, aquesta obra complementària de les novel·les és tota una delícia visual i informativa. 

El llibre permet explorar indrets màgics, aprendre més coses sobre la ciència de les varetes o conèixer bèsties fantàstiques i personatges inoblidables. Tota l’essència de la saga de Harry Potter es reflecteix en aquest almanac perfecte per als fans novells i experimentats. 
 

Guia de personatges de Harry Potter

Els llibres de la saga "Harry Potter" de J.K. Rowling estan plens de personatges fascinants que s’han guanyat el cor dels lectors de tot el món. A continuació, repassem quin són alguns dels personatges més rellevants de la sèrie:

Harry Potter: No podem començar per ningú més. En Harry és el protagonista de la història, un jove mag que descobreix la seva veritable identitat i les seves habilitats màgiques mentre estudia a l'Escola de Bruixeria i Magia de Hogwarts.

Hermione Granger: Al costat d’en Harry trobem la seva amiga, la intel·ligent Hermione, coneguda per la seva astúcia i el seu amor pel coneixement. És una de les tres parts del trio protagonista 

Ron Weasley: Tancant el triangle tenim en Ron, el millor amic de Harry i Hermione. És un membre de la família Weasley i sempre està disposat a ajudar els seus amics.  

Albus Dumbledore: El director de Hogwarts i un dels mags més poderosos del món. És un savi que guia els estudiants i que juga un paper clau en la lluita contra les forces malignes.

Severus Snape: El professor de Pocions a Hogwarts té una personalitat complexa i una connexió amb la història principal que es revela al llarg dels llibres.

Lord Voldemort (Tom Riddle): L'antagonista principal de la sèrie, un bruixot extremadament poderós que té l'objectiu de governar el món màgic i suprimir els no màgics.

Ginny Weasley: La germana menor de Ron i amiga d'Harry, que es converteix en una bruixa talentosa i jugadora de Quidditch. Té un paper crucial en la lluita contra les forces de la foscor.

Sirius Black: El padrí de Harry és un membre de la família Black i un personatge amb una història complicada. Té un paper important en diverses parts de la sèrie.

Hagrid: El guarda de les claus i criatures màgiques de Hogwarts, que té un cor enorme i un amor profund per les criatures màgiques.

Aquesta és només una petita selecció dels molts personatges inoblidables que habiten a l’univers de Harry Potter. Si encara no els coneixes, no tardis en agafar la primera novel·la de K.K. Rowling i ben aviat tu també seràs fan de la saga. 


 

Valora aquest article