Grup62

Les excursions d’en Titó arriba a les llibreries per acostar el nou èxit del SX3 als més petits  

El primer llibre que presenta el programa “Titó” amb l’editorial Estrella Polar. Les excursions d’en Titó és un recull de fotos de les millors sortides del personatge estrella del nou SX3, que convida els infants a descobrir el territori entre jocs, riures i aprenentatges.  

Per Sant Jordi, els nens i nenes tindran un llibre nou per poder mirar, llegir i recordar les sortides més destacades del Titó, el personatge alegre i entusiasta que els convida a anar d’excursió i descobrir coses noves des de l’entreteniment i l’humor. Sortides al camp, a conèixer animals i a veure elements de la cercavila formen part del llibre Les excursions d’en Titó, que també mostra sorpreses del seu amic John C, que hi posa l’accent més còmic i la conversa en anglès.

El programa “Titó”, que cada dilluns estrena un capítol a la televisió i a les plataformes digitals, té molt bona acollida entre el públic i des de l’inici de la temporada ja acumula prop de 2 milions de reproduccions. Amb més de 330.000 reproduccions mensuals a la web i l’app de l’S3, fins ara ha tingut una mitjana setmanal de més de 81.000 en directe i a la carta. A més de ser l’espai més vist del SX3, és el quart programa més vist a la carta de la temporada de tota la programació de TV3.

Les excursions d’en Titó és el primer llibre que inaugura la col·lecció d’aquest programa, editada per Estrella Polar. El segon títol està previst que es publiqui a la tardor, amb noves excursions exclusives per als llibres, amb les il·lustracions de Kim Amate. 

Aquest primer volum, de 20 pàgines amb fotografies en color, és en format de cartró per a lectors a partir de 3 anys, el públic a qui va adreçat aquest programa de l’S3, el món del nou SX3 adreçat als més petits.

A partir d’avui, Les excursions d’en Titó es pot trobar a la Botiga de TV3 i Catalunya Ràdio i als punts de venda habituals. I, per Sant Jordi, es podrà portar el llibre a la parada del SX3, on el mateix Titó i en John C. firmaran exemplars i els dedicaran als nens i nenes que el vagin a veure.

#NouSX3

Valora aquest article