Grup62
  •  

MEITAT NEN, MEITAT ANIMAL, AMB PODERS INCREÏBLES!
ELLS SÓN ELS MAGIC ANIMALS!

Magic Animals, la nova sèrie per a primers lectors de l’escriptora best seller de literatura infantil i juvenil, Susanna Isern.

  • Una nova sèrie d’aventures de la mà de Susanna Isern, una de les principals autores del panorama de literatura infantil i juvenil, amb més d’un milió d’exemplars venuts en àmbit mundial.
  • Conté il·lustracions a color Carles Dalmau, il·lustrador promesa en l’univers de la il·lustració, el còmic i el manga.
  • Una col·lecció plena de màgia, poders, animals, nens i nenes i molts misteris, recomanada per a lectors d’entre sis i vuit anys.

Estrella Polar publica una nova col·lecció de llibres que enamorarà els primers lectors: Magic Animals. Una sèrie d’aventures i fantasia escrita per Susanna Isern, autora best seller de literatura infantil i juvenil en àmbit nacional i internacional. Conté les il·lustracions de Carles Dalmau, un dels noms més destacats en el món de la il·lustració, el còmic i el manga dels últims anys. Ja són a les llibreries els dos primers títols de la col·lecció: El poder de l’amulet i La invasió de les granotes gegants.

Magic Animals ens trasllada a la vall de Blim, on viuen éssers fantàstics capaços d’adoptar forma de nen i d’animal. A través d’un amulet màgic, aquestes criatures poden transformar-se en Magic Animals amb poders increïbles. L’Abu, l’Èric, la Cloe, la Yuna, en Nico i fins i tot la misteriosa Hela Crow eren animals normals i corrents que vivien al bosc fins que un dia es van convertir en humans. Ara són éssers fantàstics, meitat nen i meitat animal, amb poders màgics i una missió: aturar els plans del malvat mag Otto. La victòria depèn del poder dels seus amulets, però també de la seva valentia. Amb els llibres dels Magic Animals, acompanyarem a aquest grup d’amics tan particular en les seves aventures, resolent misteris i ocultant la seva veritable identitat a l’escola.

Pàgines interiors de la versió en castellà.

Susanna Isern, autora de referència en el panorama de la literatura infantil i juvenil a Espanya, amb més de noranta títols publicats en el nostre país, traduccions a trenta idiomes, i més d’un milió d’exemplars venuts en àmbit internacional, ens presenta una nova col·lecció plena de fantasia, poders i misteris que enamorarà els nens i nenes a partir de sis anys que estan comencin a llegir de manera autònoma. El protagonisme coral de sèrie aconseguirà que cada lector es pugui sentir identificat amb un personatge o un altre segons la seva personalitat.

L’altre fort de Magic Animals són les il·lustracions a color de Carles Dalmau, un jove artista que ha aconseguit una posició de rellevància dins del panorama de la il·lustració i el còmic en àmbit internacional. Aquesta és la primera col·lecció de literatura infantil i juvenil il·lustrada per Dalmau, que segueix un estil propi dels gèneres del còmic i el manga, cada vegada més populars entre el públic més jove.

Amb l’objectiu de fomentar la lectura entre infants, Magic Animals inclou pàgines de còmic en la seva narració, a més de capítols breus, lletra gran i llenguatge adaptat al nivell lector.

Pàgines interiors de la versió en castellà.

Susanna Isern

Susanna Isern (La Seu d'Urgell, 1978) és escriptora, psicòloga, professora i mare de tres fills. Es va llicenciar en Psicologia a la Universitat de Barcelona i es va especialitzar en Psicologia Clínica a la Complutense de Madrid. Durant més d’una dècada va compatibilitzar la seva feina de terapeuta i professora a la universitat amb la seva passió per la literatura. Actualment es dedica en exclusiva a escriure. És una autora de literatura infantil i juvenil de referència a l’estat espanyol i en altres països amb gairebé un centenar de llibres publicats en castellà, traduccions a trenta idiomes i més d’un milió d’exemplars venuts arreu del món. Ha estat guardonada amb premis nacionals i internacionals, i algunes de les seves obres s’han adaptat al teatre.

Carles Dalmau

Carles Dalmau (Girona, 1997) És un il·lustrador autònom especialitzat en diversos registres, des de còmics fins al concept art. És autor de Mi ángel guardián, Lucid Lucy, Calamari Kebab i coautor de Soma, juntament amb Fernando Llor. També treballa en l’art del videojoc Cult of the Lamb (Massive Monster Studios / Developer Digital) i ha dissenyat el cartell de la 27a edició del Saló del Manga de Barcelona. A més, ha treballat com artista conceptual per a l’estudi d’animació We Are Royale i ha col·laborat com a il·lustrador amb Disney, Netflix i altres videojocs, com ara Monster Camp, Genshin Impact, The Binding of Isaac, Wild Frost i Ankora: Lost Days, entre altres.

Valora aquest article