Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

1. Maleïda germana

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: EL CLUB DELS MALEÏTS
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de 1. Maleïda germana:

Busca les tires còmiques d'en Marcpower, el nostre superheroi!
Primer dia d'institut! Estic encantat de no haver d'anar més a l'escola, però em fa cosa pensar que vaig a un lloc que no conec, amb companys nous i amb professors totalment desconeguts.Uf! Em noto la panxa estranya, com si hi volessin papallones. I el cul... el cul petit, suposo que no cal que us digui res més, oi?Sort que també hi seran en Nil i en Lluc, els meus millors amics. Però... no ens enganyem, tots tres som un pèl friquis i pringats. A veure si en Marcpower ens pot donar un cop de mà!BUSCA LES TIRES CÒMIQUES D'EN MARCPOWER, EL NOSTRE SUPERHEROI! 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de 1. Maleïda germana

 

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora i conferenciant.

Ha estat membre del lobby de Dones de Catalunya, membre fundadora de Dones en Xarxa, membre del Consell de participació del Memorial Democràtic de Catalunya (2009-2010) i membre fundadora de Feministes de Catalunya.

Té més de 80 títols publicats (www.gemmalienas.com).

Per a adults, les novel·les: Vol Nocturn (Premi Andròmina de narrativa 1987), Anoche soñé contigo (2001), El f...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/09/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-871-3 | Codi: 174863 | Format: 14 x 20 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: EL CLUB DELS MALEÏTS | Sentit de lectura: Occidental

Blog

El club dels maleïts, de Gemma Lienas

Teo, Pasma, Bat Pat, Geronimo Stilton, Tea Sisters… ubi sunt? De casa ha desaparegut una nena lectora i ara hi tenim una preadolescent (o adolescent completa, no ho sé!), igualment lectora però molt més reivindicativa. Ara, a les llibreries, el que li crida l’atenció són les cobertes més trencadores, que ja deixen ben clar que el que amaguen a l’interior són històries de nois i noies “que viuen al límit”. De vegades es decanta per temes més tipus crossover i en altres ocasions alguns més juvenils. Jo, com a mare, m’he de limitar a mirar-m’ho tot plegat des d’una certa distància i intentar posar en les primeres posicions de la pila dels “preseleccionats”, amb molta discreció, aquells llibres que em sembla que tenen una qualitat literària més alta. En aquest sentit, la Gemma Lienas és tota una garantia!

En aquesta ocasió, l’autora ens explica la història del Marc, un noi (prohibit dir nen, que ja fa 1r d’ESO!!!!) que va a l’institut per primera vegada amb els seus íntims amics, en Lluc i en Nil, amb els quals formarà El club dels maleïts. Només hi ha un problema: a l’institut també hi va la Carlota, que és la “maleïda germana” que resa el subtítol de la novel·la, i que té tres anys més que el protagonista. Entre els diàlegs, les il·lustracions, els còmics dels MarcPower… el llibre passa en un tres i no res!

Crec francament que si a casa també esteu passant per aquesta magnífica etapa en què els nens i les nenes comencen a decidir amb totes les de la llei quin serà el seu camí com a lectors, aquesta novel·la és de les que crea hàbit. I a més té un web Elclubdelsmaleits.cat. És una idea per aquests dies… nens i nenes doblement entretinguts!

Totes les opinions de 1. Maleïda germana

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir