Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

14 d'abril. Macià contra Companys

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 168

Sinopsi de 14 d'abril. Macià contra Companys:

Aquesta és la història de dos homes, tres dies i un debat que avui és més vigent que mai
Macià i Companys són dues personalitats carismàtiques, dues maneres d'entendre la política i el catalanisme, que el 14 d'abril de 1931 van protagonitzar una revolució de dues cares.Durant tres dies, Catalunya va ser una república sobirana, però les febleses i les divisions internes van obligar Macià a conformar-se amb un règim autonòmic que es va batejar amb un nom gairebé oblidat: Generalitat de Catalunya. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de 14 d'abril. Macià contra Companys

TONI SOLER i GUASCH (Figueres, 1965) és periodista i productor de televisió. És director de la productora "Minoria Absoluta", responsable dels exitosos programes Polònia i Crackòvia a TV3, i d'altres productes audiovisuals. Ha estat un dels impulsors del diari Ara, nascut el 2010, i hi escriu regularment. A més a més també ha col·laborat en altres mitjans, sobretot a La Vanguardia. En la seva faceta d'autor és l'escriptor d'Història de Catalun... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/06/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1378-7 | Codi: 383043 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Blog

14 d'abril. Macià contra Companys

Començo el comentari d’aquest llibre dient que llegint-lo he arribat a la conclusió de que hi ha llibres que m’agraden i m’interessen i d’altres com aquest que m’apassionen. I és que el seu contingut em va atrapar i apassionar tan sols començar-ne la lectura.

El llibre està escrit amb molt de tremp i aconsegueix que el lector –si més no això és el que m’ha passat a mi- visualitzi les anades i vingudes dels històrics polítics catalans que van protagonitzar aquells convulsos dies del naixement de la Segona República Espanyola i de l’efímera República Catalana.

Jo substituiria en el títol del llibre l’adversatiu “contra” de Macià contra Companys, per la locució “enfront de” ja que el que fa és relatar la diferent visió que d’aquells fets tenien ambdós líders polítics.

Totes les opinions de 14 d'abril. Macià contra Companys

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir