Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

25 plans romàntics a Barcelona

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 220

Sinopsi de 25 plans romàntics a Barcelona:

Qualsevol racó de qualsevol ciutat del món pot ser l'escenari d'una trobada especial entre dues persones que s'estimen o s'agraden.

Qualsevol racó de qualsevol ciutat del món pot ser l'escenari d'una trobada especial entre dues persones que s'estimen o s'agraden. Però hi ha ciutats que s'hi presten més que d'altres. Barcelona és una d'aquestes ciutats. Només cal passejar pel centre el 23 d'abril, la diada de Sant Jordi, amb la ciutat inundada de roses i llibres, per adonar-se que, si es fes un rànquing de ciutats romàntiques, Barcelona estaria entre les cinc primeres sense cap mena de dubte.25 plans romàntics a Barcelona convida a trobar, a prop de casa, els espais i els ambients per gaudir en parella. Amb dades pràctiques, consells i tota mena de pistes per descobrir els millors escenaris de la ciutat on dedicar-se en cos i ànima a celebrar l'amor sense caure en els tòpics.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de 25 plans romàntics a Barcelona

CECÍLIA LORENZO GIBERT (Vilanova i la Geltrú, 1974). Periodista especialitzada en viatges i rutes. Ha escrit diversos llibres i guies com ara 501 llocs de silenci que has de conèixer abans de morir o Viaja por Europa con poco dinero. Durant deu anys ha coordinat i redactat la secció "Escapades" del suplement Què fem? de La Vanguardia i ha col·laborat en revistes com ara, Viajar, Viajes National Geographic o Lonely Planet Magazine. Actualment é...

Llegir-ne més

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/05/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1650-4 | Codi: 383003 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Blog

25 plans romàntics a Barcelona, de Cecilia Lorenzo

En Robert s’ha llegit els 25 plans romàntics a Barcelona de la Cecilia Lorenzo i ens l’explica per a tots Nosaltres:

Ara fa uns mesos la meva vida va donar un inesperat gir de 180º. D’un dia per l’altre vaig deixar de ser una persona solitària i em vaig trobar compartint coses amb algú per qui sentia un irrefrenable desig de compartir-ho tot: activitats, sensacions, sentiments… I és ben cert que l’amor arriba quan menys t’ho esperes i menys el busques. I així va ser que em van proposar una lectura, a mi, que no tinc per costum llegir! Però aquest cop els del Nosaltresllegim sabien que no m’hi podria negar.

Així que vaig tenir a les mans el llibre de la Cecília Lorenzo vaig fullejar-lo amb rapidesa, buscant una primera impressió general i vaig descobrir tot de mapes, fitxes i apartats que es repetien a cada capítol. I és que 25 plans romàntics a Barcelona és precisament això: una guia d’idees. Idees per trencar amb la monotonia, la rutina i els tòpics. 25 idees per a compartir amb la parella; per descobrir ambients, espais i racons i mirar-los amb uns altres ulls: amb ulls d’enamorat.

Cada un dels 25 capítols ofereix informació molt variada i diversa, però sempre mantenint la mateixa estructura. El pla comença amb una introducció que aconsegueix posar-te el caramel a la boca, explicant els aspectes més atractius de la proposta. De cada espai, a més, hi ha una breu descripció de la seva història. I per als més curiosos, dins la secció “De pel·lícula”, ens descobreix en quina obra del setè art apareix l’espai com a escenari d’alguna història d’amor.

La secció principal dels capítols és “La ruta”, on la Cecília ens explica tots els detalls del recorregut a seguir -mapa inclòs-, en què fixar-nos i fins i tot el millor moment per anar-hi. Per si no n’hem tingut prou i encara en volem més, la secció “I desprès què?” inclou propostes a fer un cop acabada la proposta romàntica (bars, restaurants…). Cada capítol es tanca amb una completa fitxa del lloc amb informació detallada de com arribar-hi, horaris, preus (quan es tracta d’un lloc de pagament) i fins i tot la millor època de l’any, el millor moment del dia per anar-hi i el racó més romàntic.

Tot i ser un llibre en format guia, en recomano almenys una lectura completa per tal de conèixer totes les propostes, i a partir d’aquí deixar-lo ben a mà perquè quan arribi el cap de setmana puguem rescatar-lo de l’estanteria i consultar els detalls del proper pla romàntic a Barcelona.

És un bon consell, Robert! Et farem cas!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de 25 plans romàntics a Barcelona

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir