Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

A la recerca del temps perdut. Pel cantó de Swann

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Valeria Gaillard Francesch
Nombre de pàgines: 528

Sinopsi de A la recerca del temps perdut. Pel cantó de Swann:

Hi ha poques experiències tan reveladores, tan trasbalsadores, com la lectura del gran cicle proustià A la recerca del temps perdut. Aquesta nova traducció catalana del clàssic per excel·lència de la novel·la francesa del segle xx és una invitació a no deixar-se perdre l'immens plaer de seguir, agafats a la mà de Proust, la bellíssima evocació i la reconstrucció tenaç de la seva adolescència. El contingut d'aquest volum, Pel cantó de Swann, coincideix plenament amb el del primer volum del cicle tal com Proust el va publicar el 1913. Inclou, doncs, "Combray", "Un amor de Swann" i "Els noms de país: el nom". La traducció de Valèria Gaillard fa honor alhora al refinament artístic de la prosa de Proust i a la familiaritat de la veu que, d'un cap a l'altre d'A la recerca del temps perdut, ens parla i ens guia en la fascinació de la lectura.
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de A la recerca del temps perdut. Pel cantó de Swann

Marcel Proust (1871-1922) és autor d'una sola obra, A la recerca del temps perdut. Si bé havia publicat Les plaisirs et les jours, un recull de contes i poemes en prosa, es pot dir que va esmerçar tot el seu geni creatiu en aquesta novel·la que es va publicar entre 1913 i 1927 en set volums, els tres darrers pòstums.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/07/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-526-4 | Codi: 387543 | Format: 20,2 x 12,6 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Valeria Gaillard Francesch

Totes les opinions de A la recerca del temps perdut. Pel cantó de Swann

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir