Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Aquesta nit digues que m'estimes

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Anna Torcal García | Salvador Company Gimeno
Nombre de pàgines: 464

Sinopsi de Aquesta nit digues que m'estimes:

Cada cop que coneixes algú, la teva vida canvia
Tancredi és l'home ideal: ric i guapo. És un gran seductor, i la seva afició és embolicar-se amb les dones. Ara bé, totes les dones tenen les seves debilitats, de manera que les seves històries no duren més d'una nit. Tancredi no creu en l'amor i tampoc en la felicitat. Què ha passat perquè en Tancredi sigui així?Sofia és una pianista amb un do especial per a la música, però ha hagut d'abandonar la seva carrera per una promesa d'amor. Ara viu amb Andrea, que va quedar paralític després d'un greu accident. Sofia estima Andrea, però sent un profund dolor que amaga en el seu dia a dia.Un dia Tancredi surt a córrer per Roma, i entra per casualitat en una església. Tancredi queda extasiat per la melodia que canten els nens, i de sobte veu Sofia: amb els ulls tancats, i movent lleugerament la boca i les mans concentrada en la música. Tancredi no pot oblidar la imatge de Sofia, i farà tot el possible per aconseguir-la: vol saber qui és i què amaga. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Aquesta nit digues que m'estimes

© Leonardo Cendamo-Grazia Neri / Contacto
Federico Moccia (Roma, 1963) és guionista de cinema i de televisió. La seva primera novel·la, A tres metres sobre el cel, va començar a circular fotocopiada entre els alumnes d'institut de la capital italiana fins a convertir-se en un llibre de moda després d'haver estat rebutjada per diverses editorials. Publicada després d'aquest boca-orella, es va convertir en un fenomen social a Itàlia i va catapultar l'autor a la fama.Des de llavors, Mocc... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/01/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1452-4 | Codi: 383116 | Format: 15,2 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductors: Anna Torcal García | Salvador Company Gimeno

Blog

No sóc jo qui afirma haver gaudit d'Aquesta nit digues que m'estimes, d'en Federico Moccia

No, amics, això és una equivocació. Recordeu allò que en dèiem “un error d’impremta” quan anàvem a l’escola i ens trobàvem el conte corrent en el llibre de català? Doncs igual! Això és un error de blocaire, perquè tot i que el meu nom és el que apareix com a signant d’aquest post, no puc ser jo mai de la vida!

Mireu, jo sóc una dona a punt de fer-ne 40, gaudeixo amb Jaume Cabré o amb J.L. Borges, acompanyo la meva neboda al Bershka però sé que “tot allò no fa per mi”, porto la meva filla al McDonald’s màxim un cop l’any i perquè no sigui dit, prefereixo Puccini a Catarres… Així les coses, com podria jo admetre, aquí, davant de tots nosaltres, que he llegit la darrera novel·la del fenomen supervendes que és Federico Moccia i, més encara, que m’he distret d’allò més? Impossible! Aquesta nit digues que m’estimes no s’ha fet per a mi! Per aquesta raó he demanat l’opinió a una amiga i em comenta això:

En aquesta novel·la trobem el Moccia que vam deixar després de Perdona, però vull casar-me amb tu, presentant-nos uns conflictes humans i sentimentals de persones adultes -queden enrere les aventures on les protagonistes no superen els 20 anys-. Es tracta d’un triangle amorós entre una noia pianista que ha abandonat l’exercici d’aquesta professió per una promesa feta in extremis després d’un greu accident del seu promès; aquest xicot, que va en cadira de rodes; i un “galán” guapo, guapo, guapo, atent, atent, atent, ric, ric, ric i catxes, catxes, catxes… Ja us podeu imaginar que al voltant hi ha una galeria de secundaris que acompanyen l’acció de tal manera que ofereixen el contrapunt quan la protagonista es troba en el dilema de si tenir una aventura amb Mr. Perfecte o seguir amb el marit, fidelment avorrida.

Tot plegat és molt distret perquè, en aquesta novel·la d’alt voltatge sexual, en Moccia posa les coses fàcils perquè el lector (més aviat la lectora) es deixi anar i gaudeixi a cor què vols d’una situació morbosa i excitant… És allò que passa amb Pretty woman, que sempre que la fan per la tele és un èxit de share. Per què? Doncs perquè de vegades ens agrada La ventafocs amb una mica de sal i pebre, potser… Creieu-me, si teniu ganes de desconnectar, aquesta novel·la és la vostra!

Us imagineu? Jo llegint una novel·la romàntica així… calúmnies! I a sobre, corre el rumor que m’han vist al bus amb un llibre folrat amb paper gruixut i molt opac i escoltant Jenifer!! On s’és vist!

Shht! Aquí teniu el primer capítol en pdf!

Totes les opinions de Aquesta nit digues que m'estimes

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir