Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: MIRADA (LIT)
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Atentament:

Joan Triadú va deixar preparada i ordenada aquesta selecció de textos de crítica literària, que apareix publicada pòstumament gràcies al bon ofici de Susanna Àlvarez. Atentament aplega els millors articles que Triadú va escriure durant els últims anys i que va anar publicant al suplement cultural del diari Avui. El crític hi parla de l'obra de Joan Sales i de la de Witold Gombrowicz, dels poemes d'Ausiàs Marc i dels contes de Toni Sala... Els seus textos revelen un humanista generós i exigent, que analitza, compara, valora i situa obres d'ahir i d'avui, escrites en la nostra llengua i en moltes altres. Joan Triadú no parlava mai per boca d'altri. Prenia partit per un autor o per una obra amb una passió i un rigor excepcionals.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Atentament

Joan Triadú (1921-2010), pedagog, escriptor, crític literari i agitador cultural, fou un dels noms fonamentals de la història de Catalunya del segle XX. Va ser un dels grans impulsors de la pedagogia al nostre país, com també un dels primers dinamitzadors de l'ensenyament del català. Va fundar i dirigir, des d'Òmnium Cultural, el Departament d'Ensenyament del Català i va ser fundador i director de les escoles CIC i Thau, centres docents rellev...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/05/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-228-4 | Codi: 171535 | Format: 13 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: MIRADA (LIT)

Totes les opinions de Atentament

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir