Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 672

Sinopsi de Atlàntic:

Una novel·la de periples humans plens de dificultats, on el valor i la tenacitat dels protagonistes obtenen la seva recompensa.

Costa occidental d’Àfrica, 1842. El capità Ferrer procedeix a la compra d’esclaus per traslladar-los al mercat de l’Havana a bord del Tritón, un vaixell de la companyia naviliera mataronina de la qual és propietari. Un dels esclaus que va a parar a la bodega del vaixell és Djembo, un noi de l’ètnia fang, intel·ligent i resignat, per qui el grumet Marc Badia sent néixer un corrent de simpatia. Però quan posa rumb a Cuba, el Tritón és interceptat per la fragata de guerra britànica Charleston, que el captura i el condueix a Freetown, on, tret del capità Ferrer i d’en Marc, la resta de la tripulació és lliurada a les autoritats colonials de Sierra Leone perquè els jutgin per tràfic d’esclaus. I és a bord del Charleston que entra en escena el jove alferes Simon Flaherty, un marí d’origen irlandès que sacrificarà una carrera prometedora a la Royal Navy per amor i sentit de la responsabilitat. A partir d’aquest moment els destins d’aquests tres personatges s’uneixen i, malgrat les separacions i les vicissituds a què cadascun ha de fer front, un sentiment profund d’amistat romandrà viu al llarg dels anys.

Una novel·la inoblidable d’amistat, amor i llibertat, de periples humans plens de dificultats, en què el valor i la tenacitat dels protagonistes obtenen recompensa.

Finalista del Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Atlàntic

© Sonia Troncoso

Geògraf de formació, Josep Lorman ha alternat al llarg de la seva vida professional l’escriptura i l’ensenyament, les col·laboracions editorials i la producció cinematogràfica i audiovisual. Ha obtingut en dues ocasions el Premi Joaquim Ruyra (1995 i 1997) i és autor d’una vintena de títols, alguns dels quals s’han portat al cinema.

(Web) joseplorman.com

(Facebook) Josep Lorman

(Twitter) @JosepLorman

(Instagram) joseplorman

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Atlantic.pdf
Descarregar 927,11 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/05/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2789-0 | Codi: 10276444 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Atlàntic

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir