Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

L'any que van venir els Beatles

Temàtica: Infantil
Col·lecció: L'ODISSEA
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de L'any que van venir els Beatles:

Geògraf de formació, Josep Lorman ha alternat al llarg de la seva vida professional l'escriptura amb l'ensenyament, les col·laboracions editorials i la producció cinematogràfica i audiovisual. Ha obtingut en dues ocasions el premi Joaquim Ruyra (1995 i 1997) i és autor d'una vintena de títols de literatura juvenil, alguns dels quals s'han dut al cinema. En aquesta col·lecció ha publicat La punta del Diamant, Delicte ecològic i Fills de l'opulència. L'Andreu té disset anys, ha deixat els estudis i treballa en una copisteria, en contra de la voluntat del seu pare. S'enamora bojament, surt amb els amics del barri i descobreix l'amargor de la solitud, la violència i la decepció. Refugiat en una humida habitació del Raval alimenta els seus somnis d'artista i resisteix com pot els embats d'un pare autoritari, una dispesera desenganyada i un amor incert, el de la Lina. L'any que van venir els Beatles és el trànsit de l'adolescència a la joventut d'un noi tímid però amb les idees clares, que de sobte es veu sacsejat per una realitat que li resulta molt hostil i descobreix les dificultats de créixer i entrar al món dels adults.
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'any que van venir els Beatles

© Sonia Troncoso

Geògraf de formació, Josep Lorman ha alternat al llarg de la seva vida professional l’escriptura i l’ensenyament, les col·laboracions editorials i la producció cinematogràfica i audiovisual. Ha obtingut en dues ocasions el Premi Joaquim Ruyra (1995 i 1997) i és autor d’una vintena de títols, alguns dels quals s’han portat al cinema.

(Web) joseplorman.com

(Facebook) Josep Lorman

(Twitter) @JosepLorman

(Instagram) joseplorman

... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/06/2005 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-129-7 | Codi: 10031194 | Format: 12,8 x 19,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: L'ODISSEA

Totes les opinions de L'any que van venir els Beatles

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir