Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Bona lletra i bona vida

| Joaquim Valls Morato

Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Autoajuda
Col·lecció: P.VISIONS

Sinopsi de Bona lletra i bona vida:

Com escriuen les persones d'èxit.
La lletra que fem reflecteix la nostra manera de ser. Canvia amb el pas dels anys al mateix ritme amb què nosaltres evolucionem. L'estudi de les relacions entre l'escriptura i la neurologia de la ment humana ha anat dotant la grafologia d'un fonament teòric sòlid. Bona lletra i bona vida, de Marta Cailà i Joaquim Valls, té una primera part testimonial en què s'analitza la lletra de deu personalitats públiques del nostre país que han superat obstacles importants i han assolit d'una manera o d'una altra l'èxit; es tracta de Ferran Adrià, Andreu Buenafuente, Xesco Espar, Ricardo Fisas, Pau Garcia-Milà, Pilar Rahola, Dani el Rojo, Àlex Rovira, Màrius Serra i Irene Villa. Una segona part teòrica exposa de manera pràctica les darreres investigacions que relacionen la grafologia amb el cervell. Quan la vida d'una persona evoluciona, quan supera obstacles i aprèn lliçons que la fan créixer, la lletra ho reflecteix.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Bona lletra i bona vida

Marta Cailà és periodista. Directora i presentadora durant els darrers anys del programa Via Lliure, que s'emet els caps de setmana al matí a RAC1. Ha treballat a d'altres emissores, com la Ser, la Cope i Ràdio Estel. Durant dos anys va ser presentadora dels informatius de Cnal Natura, a la plataforma de TV per satèl·lit Via Digital. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/11/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-227-1 | Codi: 171619 | Format: 14,2 x 21,4 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS

Blog

Bona lletra i bona vida, de Joaquim Valls i Marta Cailà

- Dilluns 10 de desembre

Acabo de sortir de la presentació del llibre Bona lletra i bona vida de Joaquim Valls i Marta Cailà i he decidit escriure la ressenya a mà per començar a aplicar els preceptes per tenir una bona lletra i, així, millorar per tenir una bona vida. La presentació ha estat molt amena i tot un èxit de públic. Han parlat l’editora Mercè Ubach, els dos escriptors i un genial Jordi Basté fent de mestre de cerimònies.

El llibre ja l’havia llegit, però vaig decidir esperar a la presentació per parlar-vos-en, aquí, al Nosaltres.

El llibre és un recull de 10 informes grafològics amb entrevista a persones que, malgrat patir alguna dificultat, han triomfat en el seu àmbit professional i a la vida. Gent com Ferran Adrià, Andreu Buenafuente, Pilar Rahola o, fins i tot, Dani el Rojo es deixen retratar mitjançant la seva lletra i una xerrada intensa i propera amb la Marta Cailà. De tot això, Joaquim Valls n’extreu les conclusions pertinents per tal de saber per què les persones avaluades han tingut èxit i si això es reflecteix en la seva lletra, i si a través de millorar la lletra nosaltres també podem millorar.

És un llibre que es llegeix molt ràpid, que ens explica moltes coses de persones que han tingut èxit de moltes maneres diferents -definint l’èxit en un sentit molt ampli- i que ens pot donar pistes per trobar la manera d’assolir el nostre propi èxit.

Entre nosaltres: la meva lletra continua sent horrorosa. Així doncs, tinc camí per recórrer!

Totes les opinions de Bona lletra i bona vida

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir