Grup62
Lolita Bosch
 ©© Scott Chasserot
©© Scott Chasserot

Lolita Bosch

Lolita Bosch (Barcelona, 1970) ha viscut a Albons, els Estats Units, l’Índia, Oaxaca o el Districte Federal, Mèxic, país que des de fa molts anys considera casa seva. És novel·lista, i també edita antologies, investiga, es dedica al periodisme i escriu assaig i obres per a infants i joves. La seva obra, traduïda a diversos idiomes, ha rebut premis prestigiosos, i s’ha adaptat al cinema, a la dansa i al teatre. Ha publicat, entre molts altres, Qui vam ser, La família del meu pare, Tres històries europees i La ràbia.

Col·labora en diversos mitjans informatius crítics i de renom de diferents països, i li interessen molt la fotografia i el teatre. Dona un 30 % de la seva feina i del seu temps a la creació, la investigació i el manteniment de projectes d’art i pau. Ha parlat de la feina i de la seva manera d’entendre-la a Harvard, la UNAM, Columbia University, Saint Andrews University, la Unesco, Amnistia Internacional, l’Auditori de les Mares de Plaza de Mayo, el CCCB i el Palau de la Moneda a Santiago de Xile, entre d’altres. Ha estat, i és, consellera de projectes de pau per a diverses institucions i col·lectius de tot el món.

Podeu veure la seva feina a campuslolita.com

Insòlit somni, insòlita veritat
Comprar

Insòlit somni, insòlita veritat

Lolita BoschUna faula real sobre la materialització d'un somni
Comprar
Sinopsi de Insòlit somni, insòlita veritat "Cantolla, simplement, és un home amb fe. Cantolla no dubta. Cantolla no pensa que les coses s?aconsegueixin gràcies a la sort. Cantolla no tem. Cantolla somia i es lleva un matí i va a parlar amb el President de la República. Convençut. Cantolla li proposa això: construir un segon pis a la ciutat. Un segon pis de globus aerostàtics que es lligaran al món amb àncores gegants. Com si el món fos un lloc quiet, pensa el president. I només pensa això. Després escoltarà el somni de Cantolla: àncores gegants que penjaran del cel com si els globus fossin vaixells i el mar un lloc estàtic. Àncores amb argolles que es clavaran als parcs i als jardins de la ciutat. Una ciutat que flotarà al damunt de la ciutat quieta. Això li proposa Cantolla al president: fer una ciutat que no pesi. Una ciutat als núvols. Una ciutat falsa."
"Cantolla, simplement, és un home amb fe. Cantolla no dubta. Cantolla no pensa que les coses s?aconsegueixin gràcies a la sort. Cantolla no tem. Cantolla somia i es lleva un matí i va a parlar amb el President de la República. Convençut. Cantolla li proposa això: construir un segon pis a la ciutat. Un segon pis de globus aerostàtics que es lligaran al món amb àncores gegants. Com si el món fos un lloc quiet, pensa el president. I només pensa això. Després escoltarà el somni de Cantolla: àncores gegants que penjaran del cel com si els globus fossin vaixells i el mar un lloc estàtic. Àncores amb argolles que es clavaran als parcs i als jardins de la ciutat. Una ciutat que flotarà al damunt de la ciutat quieta. Això li proposa Cantolla al president: fer una ciutat que no pesi. Una ciutat als núvols. Una ciutat falsa."

Bibliografia de Lolita Bosch

Carregant...