Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Bruna Brown

Editorial: Fanbooks
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de Bruna Brown:

El que podria ser un final es converteix en l’inici d’un viatge vital

La Bruna és una noia de Barcelona, amant de l’ordre, introvertida, que amaga un munt d’inseguretats. El dia que ha de fer el primer examen de selectivitat, pateix un atac de pànic provocat per la por a fracassar. Aquest fet la impulsa a prendre una decisió que li capgira la vida: marxar a Anglaterra a treballar com a au pair. A Birmingham viu algunes experiències doloroses i d’altres alliberadores, s’envolta de persones que entren dins el seu petit món amb intensitat, aprèn a superar obstacles i deixa de fugir per començar a prendre les seves pròpies decisions.

La novel·la parla honestament de temes tan importants com la salut mental en els adolescents, les relacions familiars i d'amistat, el descobriment de la sexualitat, la precarietat juvenil i la violència masclista.

Entre les pàgines també descobrirem les il·lustracions de l’autora, que destaca algunes imatges d’aquesta primera novel·la amb el seu traç inconfusible.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Bruna Brown

Marta Bellvehí (Palamós, 1989) és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Els seus projectes artístics estan vinculats a la música, la literatura i el feminisme. També imparteix cursos de creativitat per a joves i adults, condueix el pòdcast Braves Il·lustrades i codirigeix la comunitat creativa Fem Coses. El 2019 va publicar Casa soc jo (Edicions Tremendes), i el 2022, la seva primera novel·la, Bruna Brown, publicada per Fanbooks. La seva darre...

Llegir-ne més

Altres llibres de Marta Bellvehí

Continguts extra

Àudio
Bruna Brown al feedback de flaixbac
Descarregar 1,87 M
Bruna Brown al feedback de flaixbac
Descarregar 595,51 K
Fragment
Bruna_Brown.pdf
Descarregar 620,36 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/02/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18327-83-4 | Codi: 10290699 | Format: 13,8 x 21,5 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció contemporània | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Bruna Brown

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir