Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

A partir d'ara

Editorial: Fanbooks
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de A partir d'ara:

Els desitjos i els dubtes de tota una generació a través d'una parella de joves a la recerca d'estabilitat 

La Gin i en Bernat s'apropen a la trentena i decideixen anar a viure junts, però abans volen fer un viatge, i el Perú és l'escenari escollit per a aquest moment tan important en la seva relació de parella. Emmascarats en el paper de turistes, que es deixen portar pel que s'espera, descobreixen coses d'ells mateixos que els sorprendran.

Tots dos naveguen entre grisos i moments càlids i brillants, com els colors que els acompanyen. Les il·lustracions ens guien per aquest viatge, dibuixant la rutina i l'aventura, la mediocritat i l'intensitat, la precarietat normalitzada per tota una generació i el garbuix d'emocions que sentim quan no podem obviar que alguna cosa falla. 

Una novel·la escrita i il·lustrada per Marta Bellvehí. 

«Aquesta és una història quotidiana que parla de les preocupacions que tenen tots els joves quan inicien l'edat adulta. T'estic parlant a tu, que prefereixes fer vermuts a tancar discoteques, que et preguntes quan podràs deixar de compartir pis i que segurament t'has enamorat més d'una vegada. Potser aquesta història també és una mica teva.» Marta Bellvehí

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de A partir d'ara

Marta Bellvehí (Palamós, 1989) és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Els seus projectes artístics estan vinculats a la música, la literatura i el feminisme. També imparteix cursos de creativitat per a joves i adults, condueix el pòdcast Braves Il·lustrades i codirigeix la comunitat creativa Fem Coses. El 2019 va publicar Casa soc jo (Edicions Tremendes), i el 2022, la seva primera novel·la, Bruna Brown, publicada per Fanbooks. La seva darre...

Llegir-ne més

Altres llibres de Marta Bellvehí

Artículos sobre A partir d'ara

Continguts extra

Fragment
A_partir_d_ara.pdf
Descarregar 2,15 M

Per què llegirA partir d'ara

1

Marta Ballvehí (Palamós, 1989) és il·lustradora i dissenyadora gràfica. L’any 2022 va publicar la seva primera novel·la (Bruna Brown, Fanbooks) que ha tingut el favor immediat del públic i porta ja 4 edicions.

2

A partir d’ara és una novel·la d’un format poc convencional, amb il·lustracions en color a cada pàgina. No és pròpiament una novel·la gràfica, sinó una novel·la il·lustrada, un gènere original.

3

Dirigida al públic mil·lennial i a la generació Z, la història parla d’una relació romàntica aparentment perfecta. Tracta els diversos temes d’una manera molt propera a la sensibilitat d'aquestes generacions: la recerca d’una identitat, la relació de parella, la feina, el viatge iniciàtic, el passatge a l’edat adulta, l’amor i l’amistat.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/02/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-99-8 | Codi: 10337343 | Format: 17 x 24 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Ficció contemporània | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de A partir d'ara

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir