Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Tòquio blues

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Albert Nolla Cabellos
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Tòquio blues:

L'èxit més gran d'Haruki Murakami. Una novel·la inoblidable sobre les angoixes de la joventut, els primers amors i el trànsit a l'edat adulta.

Tòquio blues està considerada el clàssic modern per excel·lència de la literatura japonesa i ha tingut un èxit aclaparador arreu del món. S’hi narra l'educació sentimental d'un jove estudiant al Tòquio turbulent dels anys seixanta. Introvertit, tímid i seriós, Toru Watanabe s'enamora perdudament de Naoko, una noia continguda i de caràcter impenetrable, i pateix una crisi que el porta a lʼaïllament social i a la reclusió. Per sortir-ne, i davant les dificultats de la seva relació amb la Naoko, Toru es llança a una espiral de sexe esporàdic fins que un dia coneix la Midori, inestable, exuberant i plena de vida, que revolucionarà el seu món ordenat i tranquil.

Tendra, escrita amb to melancòlic i sensual i amb un ritme molt àgil, Tòquio blues és una novel·la rodona i plena d’humor que beu de Salinger, Sylvia Plath i Harper Lee. Amb el Japó contemporani com a teló de fons, Haruki Murakami ens narra les angoixes de la joventut, els primers amors i el trànsit a l'edat adulta.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Tòquio blues

© Ivan Giménez / Tusquets Editores

Haruki Murakami (Kyoto, 1949) és l’escriptor més aclamat i llegit de la literatura japonesa actual. Traduït a cinquanta llengües, amb les seves novel·les ha guanyat premis prestigiosos com ara el Noma, el Tanizaki, el Yomiuri, el Franz Kafka, el Jerusalem Prize o el Hans Christian Andersen. L’any 2011 va ser reconegut amb el Premi Internacional Catalunya, i el 2023, amb el Premi Princesa d'Astúries de les Lletres. Editorial Empúries ha publica...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/10/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17879-64-8 | Codi: 10269844 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Albert Nolla Cabellos | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Tòquio blues

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir