Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Campanades de boda

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Campanades de boda:

L’aparició dels maldestres germans bessons detectius Borja i Eduard a Un crim imperfecte va suposar una renovació de la novel·la negra en català. Amb el mateix humor i intel·ligència i reivindicant la llengua del carrer, en aquesta nova aventura Teresa Solana ens presenta la Barcelona actual. Una ciutat en crisi i plena de turistes que està a punt de convertir-se en l’escenari perfecte del casament d’una rica hereva de Manhattan amb un jove metge de Puigcerdà.
Uns mesos abans, els glamurosos pares de la núvia arriben a Barcelona amb el seu jet privat per conèixer els consogres. Però durant la visita un d’ells mor enverinat. Les connexions del Borja amb la jet set fan que ell i l’Eduard acabin involucrats en la investigació del cas.

Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

 

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Campanades de boda

Teresa Solana (Barcelona, 1962) és llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, on també va cursar estudis de Filologia Clàssica. La seva activitat professional ha estat centrada en el camp de la traducció literària. Ha dirigit la Casa del Traductor a Tarazona i és autora d'articles i assaigs sobre traducció. L'any 2006 es va donar a conèixer amb la novel·la Un crim imperfecte, una obra fresca i intel·ligent amb la qual va obtenir... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirCampanades de boda

1

La combinació d’una trama de misteri i denúncia amb l’humor dels protagonistes dóna lloc a una novel·la amable, perfecta per riure i distreure’s. Recomanable per a tota mena de lectors.

Altres llibres de Novel·la negra

Opinions

«Teresa Solana és ja un dels grans noms de la millor novel·la negra que s'està escrivint actualment»
SerieNegra

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/06/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-98-4 | Codi: 10185627 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de Campanades de boda

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir