Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Confinats

Històries d'una pandèmia que va paralitzar el món
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Mercè Ubach Dorca | Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Confinats:

El llibre més esperat de l'Èvole. Una mirada a les interioritats del seu programa durant el confinament.

Colpits per la pandèmia, tancats a casa, espantats, l’Évole i la seva gent van trobar al març la manera de tirar endavant. Per què no fer entrevistes des del confinament? A través d’una webcam, des de la cuina de l’Évole, vam veure gent de tota condició parlar, no tan sols del confinament, sinó també de política, de la por, de valors, de la malaltia, dels seus somnis... En definitiva, de la vida.

Aquest és el llibre d’aquell programa, però també de tot el que no va veure l’espectador: el papa que no va voler mostrar luxe ni riquesa, Joaquín Sabina renunciant a fumar, la saviesa del sorneguer president Pepe Mújica, el sentiment de la Rosalia, la pena de Rosa Maria Sardà, el record d’Emilio Aragón pel seu pare, la nostàlgia de Ricardo Darín, l’angoixa de Baltasar Garzón... i la intensa emoció dels sanitaris, que mai no oblidaran el que ha passat. L’Ana, la cuidadora de gent gran; la Belén, la metgessa del Gregorio Marañón; el Jorge, el ginecòleg valencià; la Paula, la nova resident a la trinxera sanitària de Santander... I l’Oti, la camionera, i el Sedou, el senegalès. Tots ells tractats amb dignitat. Tots ells importants.

Confinats no és un llibre d’entrevistes, és un viatge a l’interior de la pandèmia, un acostament al cor d’una societat ferida, commocionada i, malgrat tot, esperançada. Amb un simple ordinador, en una cuina senzilla, sense por del compromís, sense por de les preguntes difícils. A la manera de Jordi Évole.

 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Confinats

Foto Jordi Évole© Producciones El Barrio

Jordi Évole (Cornellà de Llobregat, 1974) és periodista i actual director del programa Lo de Évole (La Sexta), de Producciones del Barrio. Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va passar pels informatius de la Cadena Ser i Viladecans Televisió. L’any 2000 va entrar com a guionista de La cosa nostra (TV3). En els anys següents va continuar desenvolupant la seva carrera a Una altra cosa (TV3) i a Buenafuente...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Confinats.pdf
Descarregar 805,2 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/09/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2691-6 | Codi: 10263966 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductors: Mercè Ubach Dorca | Núria Garcia Caldés | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Confinats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir