Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Contes d'estiu de Lucía, mi pediatra

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | Contes
Temàtica: Infantil | Cos humà
Temàtica: Infantil | De 3 a 5 anys
Col·lecció: Contes
Traductor: Lluïsa Moreno Llort
Nombre de pàgines: 80

Sinopsi de Contes d'estiu de Lucía, mi pediatra:

Nova col·lecció: cinc contes relacionats amb l'estiu

Hola! Soc la Lola i aquí estic de nou amb el meu germà Toni i la nostra pediatra preferia, la Lucía, donant-li la benvinguda a l'estiu.

Junts anirem a la platja, aprendrem la importància de posar-nos crema per a protegir-nos del sol i ens n'anirem d'excursió a veure dofins. Tu els has vist alguna vegada? Doncs en aquests contes coneixeràs a en Fermí el dofí i a la medusa Maruixa, que em picarà i hauré d'anar a veure a la meva pediatra, la Lucía, perquè em curi. Ella m'explicarà un munt de coses molt interessants que segur que t'encantaran. A més, el meu oncle José, en la nostra excursió amb vaixell, ens contarà els diferents tipus de famílies que existeixen i el bonic que és estimar-se i respectar-se.

Just abans d'anar-me'n de vacances em posaré malaltona amb una laringitis, però aniré a veure de nou a la meva pediatra i em contarà el que és. No tinc por d'anar al metge perquè la Lucía m'explica tot molt bé i mai em fa mal.

A més, per celebrar les vacances agafaré el meu primer avió. Quina emoció! I visitaré als meus avis a Astúries i m'ensenyaran a nedar a la seva piscina. Tu saps l'important que és aprendre a nedar, veritat?

Així que, què em dius? Vens amb mi a viure noves aventures?

Comencem!

En aquest llibre trobaràs…

  • Una secció a cada conte de I ara? Parlem? en què els menuts podran consolidar el que han après. Inclou una sèrie de preguntes per generar converses al voltant dels temes plantejats.
  • “Missatges per emportar-se a casa” dirigits a les famílies amb una breu explicació de cada malaltia o tema tractat.

 Motivar els petits a entendre els seus cossos i les seves emocions els pot ajudar a perdre la por d’anar al metge.

 Títols infantils de Lucía, mi pediatra:

- Contes d’estiu de Lucía, mi pediatra

- Contes de tardor de Lucía, mi pediatra

- Contes d’hivern de Lucía, mi pediatra

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Contes d'estiu de Lucía, mi pediatra

© Nines Minguez

Lucía Galán Bertrand (Oviedo, 1978) és pediatra. Sent metge resident va ser mare del seu primer fill i en iniciar l'especialització en Pediatria va tenir a la seva segona filla. Tots dos van fer que canviés la seva manera de viure i sentir la seva professió. Des de llavors treballa a Alacant, on ha fundat i dirigeix el Centro Creciendo.

Ha publicat sis obres més amb més de 50 reedicions en total: Eres una madre maravillosa, El viaje de tu vid...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Contes_d_estiu_de_Lucia_mi_pediatra.pdf
Descarregar 2,22 M
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirContes d'estiu de Lucía, mi pediatra

1

Nou llibre de contes de la pediatra més mediàtica del nostre país, la Lucía Galán. En aquests cinc contes ens presenta informació adaptada als més petits sobre la seva salut física i emocional

2

El fil conductor d'aquest llibre és l'estiu, i tracta temes com la laringitis, una malaltia típica dels canvis de temps, i la importància de la protecció solar. També donarà consells per evitar els ofegaments.

3

Il·lustracions de la Núria Aparicio, una il·lustradora en alça amb obres com Blancaneus (Timun Mas), Les noies són guerreres i Les noies són de ciències

4

La família es mostra durant tot el conte com l'element incondicional que vetllarà per la criatura en tots els seus processos, acompanyant-la tant en el dolor físic com emocional.

5

Els llibres que tracten del cos humà desperten molt interès als menuts i, el fet que aparegui la pediatra com a persona de confiança els fa perdre la por d’anar al metge.

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/05/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-303-7 | Codi: 10297504 | Format: 20 x 21 cm. | Tinta: Ilustraciones a color / integradas en el texto | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Contes | Traductor: Lluïsa Moreno Llort | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Contes d'estiu de Lucía, mi pediatra

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir