Grup62
Lucía Galán Bertrand
 ©Nines Minguez
©Nines Minguez

Lucía Galán Bertrand

Lucía Galán Bertrand (Oviedo, 1978) és pediatra. Sent metge resident va ser mare del seu primer fill i en iniciar l'especialització en Pediatria va tenir a la seva segona filla. Tots dos van fer que canviés la seva manera de viure i sentir la seva professió. Des de llavors treballa a Alacant, on ha fundat i dirigeix el Centro Creciendo.

Ha publicat sis obres més amb més de 50 reedicions en total: Eres una madre maravillosa, El viaje de tu vida, Cuentos de Lucía, mi pediatra 1 y 2, La agenda de mi bebé i El gran libro de Lucía, mi pediatra. A més, també ha publicat una col·lecció de quatre llibres estacionals titulats: Contes d'hivern, contes d'estiu, contes de primavera, contes de tardor de Lucía, mi pediatra.

Imparteix conferències per tota Espanya i és col·laboradora habitual en mitjans de comunicació. La seva labor de divulgació l'ha portat a rebre nombrosos premis pel seu compromís amb l'evidència científica i la informació rigorosa, com el Premi a la «Millor divulgadora d'Espanya» per la Organización Médica Colegial el 2018. Inclosa en la llista Forbes 2019 en la categoria Best Influencers en Salud, està en el vuitè lloc del rànquing «Futuros líderes económicos de España». Té més d'un milió de seguidors a les xarxes socials i el seu blog és un referent en pediatria amb més de 40 milions de visites. A més, és membre del prestigiós Consell Assessor d'Unicef, organització amb la qual ha viatjat a països com el Senegal o Níger en resposta al seu compromís amb la infància, a la qual dedica la seva vida.  

Bibliografia de Lucía Galán Bertrand

Carregant...