Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Desmuntant el crim perfecte

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Desmuntant el crim perfecte:

Un thriller trepidant d’uns dels crims més famosos de la ciutat comtal.

Va ser la dona encarregada de netejar l’apartament que es llogava per dies al barri de Gràcia de Barcelona qui, el matí del 21 de febrer del 2008, va descobrir el cadàver d’Ana María Páez Capitán. La jove, de trenta-sis anys, estava completament nua sobre un sofà i tenia lligada al cap una bossa de plàstic. Al costat del cos, els investigadors dels Mossos d’Esquadra només hi van trobar una perruca i un parell de botes negres. En un primer moment els policies del Grup d’Homicidis es van plantejar la hipòtesi d’una mort per asfíxia sexual, una tesi que es va esvair quan van arribar a les dependències policials les primeres imatges d’una dona misteriosa i atractiva que, fent-se passar per la víctima, treia diners del compte corrent de la jove assassinada. Aleshores la investigació es va centrar en ella, María Ángeles Molina Fernández, Angi, l’assassina que durant uns quants anys va ser capaç de seduir els responsables de diverses entitats bancàries, que li van concedir, sense cap mena de control, préstecs i assegurances que va firmar amb la identitat de la seva amiga assassinada.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Desmuntant el crim perfecte

Mayka Navarro (Badalona, 1968) és periodista. Va treballar a El Periódico de Catalunya, on es va especialitzar en successos i denúncia social. Actualment treballa a La Vanguardia.

@maykanavarro

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Desmuntant_el_crim_perfecte.pdf
Descarregar 2,8 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Altres llibres de Novel·la negra

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/01/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2603-9 | Codi: 10252011 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Desmuntant el crim perfecte

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir