Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Dissenya la moda amb les Tea Sisters

Diversos Autors |

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: TEA SISTERS
Nombre de pàgines: 90

Sinopsi de Dissenya la moda amb les Tea Sisters:

Juga amb les Tea Sisters
Amb els patrons, les plantilles i els estampats que trobaràs en aquest llibre podràs crear originals models de la manera més fàcil i divertida. Inclou: 40 siluetes, 90 adhesius, 24 etsampats, 9 plantilles i 30 tatuatges.
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Dissenya la moda amb les Tea Sisters

Tea Stilton, és periodista i es va llicenciar en la prestigiosa universitat de Ratford, situada a l'Illa de les Balenes, al nord de l'Illa dels Ratolins. És intel·ligent, decidida, valenta i fascinant. És l'enviada especial de L'Eco del Rosegador, el famós diari dirigit pel seu germà, Geronimo Stilton. 
Sempre està disposada a emprendre viatges plens d'aventures d'on torna amb articles i fotografies sensacionals. Tea s'ha fet molt amiga de cinc...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/06/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-375-6 | Codi: 174418 | Format: 26 x 15 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: TEA SISTERS | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Dissenya la moda amb les Tea Sisters

L’Anna és una de les tietes més adorables que tenim entre nosaltres. És per això que quan vam veure el Dissenya la moda amb les Tea Sisters vam pensar en ella… i ella, evidentment, encantada!

Tinc una neboda que es diu Txell, i des que vaig rebre el Dissenya la moda amb les Tea Sisters vaig estar pensant: “el munt d’hores que et passaràs llegint i jugant amb la Txell i les Tea Sisters!”. I així ha estat!

Aquest llibre no només es llegeix -als qui ja conegueu aquesta col·lecció agermanada amb el nostre adorat detectiu-periodista ratolí Geronimo Stilton no us he d’explicar gaire res-, sinó que a més conté una cosa molt especial per criatures com la meva Txell: diversió sens fi!

I és que aquestes Tea Sisters ens proposen (a la Txell i a mi) que fem un munt de dissenys de roba amb cartolines, patrons, i siluetes on encaixar-hi diversos models i estampats, enganxines i, fins i tot, uns tatuatges molt xulos!

El que m’ha semblat més encertat d’aquest Dissenya la moda amb les Tea Sisters són els patrons, perquè m’he trobat que amb altres llibres d’aquest estil, un cop enganxades quatre coses… s’ha acabat el bròquil! En canvi, l’estona que la Txell dedica al llibre amb aquests patrons és molt més gran. I més encara essent tan presumida com és (això és herència de l’àvia!).

En fi, com ja us he dit, el que ens proposen les Tea Sisters són hores i hores de diversió i entreteniment.

Totes les opinions de Dissenya la moda amb les Tea Sisters

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir