Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Disset pianos

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 416

Sinopsi de Disset pianos:

«No malvenguis els pianos» són les últimes paraules d’en Péter, un restaurador de pianos d’origen romanès que s’ha mort sobtadament. A pesar de tractar-se d’un món que li és del tot desconegut, la seva dona, la Mei, decideix tirar endavant la seva petició tota sola. Però el determini va per una banda i la realitat, per una altra. No comptava que la botiga de pianos seria l’escenari de tantes situacions imprevistes i d’una desfilada de personatges de tota mena. Per tancar el compromís, la Mei va a Bucarest per conèixer la mare i la germana d’en Péter i entra en contacte amb un món pertorbador.

Disset pianos novel·la les respostes als enigmes de la vida per vies insospitades. L’enigma del jo i l’enigma de l’altre. Com a les obres clàssiques de la literatura, la venda dels disset pianos és un camí cap al coneixement i la transformació.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Disset pianos

Ramon Solsona (Barcelona, 1950) ha escrit novel·les que els lectors recordaran sempre, com Les hores detingudes (1993), No tornarem mai més (1999), Línia blava (2004), L'home de la maleta (2011), Allò que va passar a Cardós (2016) o Disset pianos (2019). Ha rebut els premis Sant Jordi, Crítica Serra d'Or, Prudenci Bertrana i Lletra d'Or. Ha col·laborat a la premsa, la ràdio i la televisió.

 

... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirDisset pianos

1

«Una novel·la atractiva i solvent.» Julià Guillamon, La Vanguardia

2

«Un bon compendi de les virtuts literàries d'un autor que ha sabut combinar una sèrie d'ingredients personals en un plat únic.» Bernat Puigtobella, Núvol

3

«Una obra enèrgica i estimulant.» Joan Josep Isern, Vilaweb

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/11/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17423-90-2 | Codi: 10266992 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Disset pianos

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir