Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El caçador d'ombres

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de El caçador d'ombres:

Una novel·la sobre les segones oportunitats que ens ofereix la vida
En Lluís Soley és el propietari d'una empresa familiar catalana. Té vora cinquanta anys i darrerament la vida no li ha estat gaire satisfactòria en l'aspecte personal. Els seus pares han mort i el seu matrimoni ha començat a fer aigües. Té clar que ha de començar una nova vida, però no té esma per afrontar-ho. De sobte, una oferta de compra milionària resol el seu dilema.Aquests mateixos dies, però, un científic que es disposava a participar en la gran cursa Transahariana és segrestat. Necessitat d'emocions i d'una causa per viure, en Lluís, empès per unes imatges televisives sorprenents, emprendrà un viatge pel continent africà a l'encalç del científic. Amb l'ajut de l'antiga secretària personal del seu pare, aviat tot un seguit de personatges es veuran implicats en aquesta aventura. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El caçador d'ombres

Joan Barril (Barcelona, 1952-2014) va publicar milers d’articles d’opinió, reportatges i contes a la premsa escrita. Va ser director del setmanari El Món i va col·laborar, entre d’altres, a diaris com El País, La Vanguardia i El Periódico. De la seva obra literària cal destacar les novel·les Un submarí a les estovalles, Condició de pare, Parada obligatòria (Premi Ramon Llull, 1998), Gairebé una parella, Tots els ports es diuen Helena (Premi Ra...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/03/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6923-4 | Codi: 387355 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: El Balancí

Blog

El caçador d'ombres, de Joan Barril

El caçador d’ombres, de Joan Barrilés un… thriller? Sí, un thriller barrejat amb el que al cinema anomenaríem “road-movie” a través del continent africà.

El protagonista és un tal Lluís Soley –com el dels cafès-, burgès adinerat que, de forma inesperada, es troba involucrat i embolicat en una trama on hi ha la fusió freda de l’energia nuclear pel mig.

El recorregut per Àfrica també li suposarà un viatge interior per tal de trobar-se a sí mateix i entendre’s una mica més, i sobretot per replantejar-se què i com fa les coses.

Joan Barril ens presenta un escenari on la desigualtat entre continents hi té un paper molt important, però que ens confirma aquella màxima tan lletja del “són pobres però més feliços”.

És una novel·la que no m’ha desagradat, però m’ha semblat una mica irregular, i que en algun moment m’ha sorprès en les formes… podria ser perquè la barreja entre thriller, novel·la existencial i “road-movie” distreu un pèl massa el missatge final del relat.

En qualsevol cas, és un llibre que agradarà tots aquells qui siguin fans de Joan Barril, un periodista i escriptor que té, sens dubte, un estil propi i particular.

Totes les opinions de El caçador d'ombres

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir