Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El camarot del capità

El mirador privilegiat d'un director de diari en temps convulsos (2013-2020)
Col·lecció: L'ANCORA
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de El camarot del capità:

El mirador privilegiat d’un director de diari en temps convulsos (2013-2020)

El camarot del capità és el relat apassionant del període en què Màrius Carol va dirigir La Vanguardia, del desembre del 2013 al febrer del 2020. Convençut que un diari és una peça decisiva en una societat democràtica i que no es pot limitar a explicar les coses que passen sinó que ha d’aclarir per què passen, ha tingut accés, des del mirador privilegiat de la direcció del diari, als fets i als protagonistes que han sacsejat la nostra història recent.

Testimoni d’un temps políticament convuls i periodísticament voraç, Màrius Carol revela la seva visió d’uns episodis que ens continuen captivant, basada en el coneixement a fons dels personatges que prenien les decisions i de les circumstàncies en què es prenien.

Com en una projecció a la gran pantalla, ara un drama, ara una comèdia, les emocions hi són a flor de pell, els detalls hi tenen un paper fonamental i la condició humana es revela decisiva en jugadors de tota condició. Aquest és el relat del capità que no volia dinar sol al seu camarot.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El camarot del capità

© Pedro Madueño

Màrius Carol (Barcelona) és titulat en Filosofia i Lletres i en Periodisme. Ha treballat a El Noticiero Universal, El Correo Catalán, El Periódico, El País i La Vanguardia, on ha estat director entre 2013 i 2020. Actualment és conseller editorial del Grup Godó i columnista, a la vegada que col·labora com a comentarista a RAC1, TVE i TV3. Com a novel·lista va guanyar el Premi Ramon Llull el 2002 per Les seduccions de Julia i el Prudenci Bertran...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_camarot_del_capita.pdf
Descarregar 4,36 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/04/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9710-319-0 | Codi: 10275431 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: L'ANCORA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El camarot del capità

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir