Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El Llibre Negre de les Hores

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de El Llibre Negre de les Hores:

Torna el famós inspector Unai López de Ayala, més conegut com Kraken, en un nou misteri que serà l’inici d’una nova trilogia d’èxit.

No es pot segrestar algú que fa quaranta anys que és mort, i, per descomptat, aquest algú no pot sagnar.

Vitòria, 2022. L’exinspector Unai López de Ayala –àlies Kraken– rep una trucada anònima que canviarà el que creu que sap del seu passat familiar: té una setmana per trobar el llegendari Llibre Negre de les Hores, una joia bibliogràfica exclusiva, si no la seva mare, que fa dècades que descansa al cementiri, morirà. Com pot ser?

Una cursa contra rellotge entre Vitòria i el Madrid dels bibliòfils per traçar el perfil criminal més important de la seva vida, un que pot modificar el passat per sempre.

«No es pot segrestar algú que fa quaranta anys que és mort, i, per descomptat, aquest algú no pot sagnar. I menys encara sagnar profusament en una elitista editorial de facsímils on ha estat assassinada la Sarah Morgan, una prestigiosa professional de la bibliofília, quan un valuós incunable va esclatar –sí, explotar– perquè una ment malalta i desfermada va aplicar una capa de glicerina a la coberta després de modifi car-la i convertir-la en letal.

Em dic Unai, em diuen Kraken. La sang que va aparèixer al costat del cadàver era de la meva mare, morta l’any 1982 segons la làpida del cementiri de Villaverde on he anat a resar tota la vida mentre posava espígol al costat d’unes lletres que ara resulta que són falses.

I aquí comença la meva història».

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de El Llibre Negre de les Hores

© Sole Hafner

Eva G. Sáenz de Urturi (Vitòria) va publicar el 2012 la seva primera novel·la, La saga de los longevos, que es va convertir en un fenomen de crítica i vendes. El 2014 va sortir el segon lliurament de la saga, Los hijos de Adán, i també la novel·la històrica Pasaje a Tahití. El 2016 va publicar El silencio de la ciudad blanca, un thriller apassionant ambientat a la seva ciutat natal que va tenir un gran èxit de vendes, va ser traduït a una vint...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_llibre_negre_de_les_hores.pdf
Descarregar 520,93 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/05/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2914-6 | Codi: 10296550 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Garcia Caldés | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El Llibre Negre de les Hores

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir