Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'Àngel de la Ciutat

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Traductor: Núria Garcia Caldés | Mercè Ubach Dorca
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de L'Àngel de la Ciutat:

En una Venècia envoltada de misteri, l’inspector Kraken s’enfronta al dilema més complex de la seva vida: resoldre el passat o apostar pel futur.

LA NOVA NOVEL·LA NEGRA DE L’AUTORA AMB MÉS DE TRES MILIONS DE LECTORS

El llibre més esperat de l’any. Un fenomen que no et pots perdre.

Un esplèndid i decadent palazzo crema en una petita illa veneciana on se celebra una trobada de la Lliga de Llibreters Antiquaris. Els cossos dels convidats, tots coneguts d’en Kraken, no apareixen entre les runes i se sospita que la seva mare, Ítaca, va estar implicada en l’incendi que hi va haver en idèntiques circumstàncies dècades enrere.

Mentrestant, a Vitòria, l’Estíbaliz investiga un cas que pot donar les claus de l’atracament que va acabar amb la vida del pare d’en Kraken. Però l’Unai es resisteix a tornar a la investigació en actiu i sent que ha d’escollir entre la recerca del que els va passar als seus pares o la família que ha creat amb l’Alba i la seva filla Deba.

Una passejada per una Venècia en què les llegendes i la pertorbadora figura de l’àngel de la ciutat, mig mecenes mig dimoni, mouen els fils d’una vertiginosa trama plena d’amor a l’art i de la recerca de la pròpia identitat.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de L'Àngel de la Ciutat

© Sole Hafner

Eva G. Sáenz de Urturi (Vitòria) va publicar el 2012 la seva primera novel·la, La saga de los longevos, que es va convertir en un fenomen de crítica i vendes. El 2014 va sortir el segon lliurament de la saga, Los hijos de Adán, i també la novel·la històrica Pasaje a Tahití. El 2016 va publicar El silencio de la ciudad blanca, un thriller apassionant ambientat a la seva ciutat natal que va tenir un gran èxit de vendes, va ser traduït a una vint...

Llegir-ne més

Altres llibres de Eva García Sáenz de Urturi

Continguts extra

Fragment
L_Angel_de_la_Ciutat.pdf
Descarregar 1,05 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/04/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3049-4 | Codi: 10322217 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductors: Núria Garcia Caldés | Mercè Ubach Dorca

Totes les opinions de L'Àngel de la Ciutat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir