Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El càtar proscrit

Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de El càtar proscrit:

EN UN MÓN TURBULENT, L’ÚLTIM FAIDIT PREPARA LA VENJANÇA.

En una època en què la lleialtat és un valor tan preuat com el coratge, un cavaller occità lluita per preservar la memòria i l’honor d’uns homes i unes dones perseguits pels croats francesos: els càtars, un moviment religiós considerat una heretgia per l’Església de Roma.

Frares arrogants i nobles despietats conflueixen amb la vida d’un nen destinat a ser el rei més gran de la corona catalana i toparan amb la determinació d’uns cavallers sense terres ni possessions però amb el desig de justícia ben viu a les seves ànimes.

«Ha arribat l’hora de la nostra revenja i no hi haurà pactes ni negociacions. Amb els escorpins no n’hi pot haver; o se’ls esclafa o et claven el punxó i t’injecten el verí. I nosaltres hem decidit esclafar-los. Homes del país d’oc! Aparelleu els vostres cavalls, brunyiu les vostres espases i encomaneu l’ànima a Déu, perquè ha arribat el moment de la revenja!».

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El càtar proscrit

© Xavier Torres-Bacchetta

Jaume Clotet i Planas (Barcelona, 1974) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Història per la Universitat de Barcelona. Va ser corresponsal al País Basc entre els anys 2001 i 2003 per al diari Avui i l’emissora Ona Catalana i posteriorment va ser cap de premsa del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, sotsdirector de l’Agència Catalana de Notícies, cap de política del diari Avui, director...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_catar_proscrit.pdf
Descarregar 1,21 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEl càtar proscrit

1

La novel·la històrica és un gènere de gran venda en català.

2

El Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica és un guardó consolidat per als lectors, els llibreters i la premsa. És el primer i únic premi de novel·la històrica en català.

Premis

Premi Nèstor Luján Guanyador Edició 2016 Saber-ne més

Coneix-ne més sobre El càtar proscrit

Premi Nèstor Luján

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/10/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-31-2 | Codi: 10191168 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El càtar proscrit

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir