Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El cor de les tenebres

Editorial: labutxaca
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de El cor de les tenebres:

El clàssic que ha inspirat a moltíssims autors i obres posteriors, entre elles la cèlebre pel·lícula de Francis Ford Coppola, Apocalypse Now.

El cor de les tenebres és una novel·la inspirada en els sis mesos que Joseph Conrad va passar al Congo colonitzat i devastat pel rei Leopold II de Bèlgica. A través de la veu del vell mariner Marlow, el relat narra la llarga travessa riu amunt a la cerca del enigmàtic Kurtz, cap d’una explotació de marfil. A mesura que l’embarcació s’introdueix al cor de la selva, en Marlow descobreix els horrors que, en nom de la civilització, han anat perpetuant els colonitzadors belgues.

Una de les obres més importants de la literatura anglesa i un apropament esfereïdor a la abominable empresa colonitzadora.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El cor de les tenebres

Joseph Conrad (1857-1924), nascut a Ucraïna de pares polonesos, es va nacionalitzar anglès el 1886. Després d'un llarg paríode com a mariner, Conrad va començar a escriure novel·les i relats. La seva experiència a alta mar es fa palesa en moltes de les seves pàgines. Entre les seves obres més famoses cal destacar Lord Jim (1900), El cor de les tenebres (1902), Nostromo (1904) i L'agent secret (1907). Llegir-ne més

Altres llibres de Joseph Conrad

Per què llegirEl cor de les tenebres

1

Enguany se celebra el centenari de la mort de l'autor.

2

Amb un gran domini de l'art narratiu, l'autor transmet al lector el profund misteri de la veritat en aquesta extraordinària exploració de la brutalitat i la desesperació humanes.

3

Testimoni de l'activitat colonial, que Conrad descriu com «la més vil lluita pel pillatge que mai hagi desfigurat la història de la consciència humana».

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/05/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19971-22-7 | Codi: 10345226 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de El cor de les tenebres

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir