Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El cor secret

Entrevistes

Jaume Plensa Suñé

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: NOUS NEGOCIS ED62
Traductor: Jordi Martín Lloret
Nombre de pàgines: 200

Sinopsi de El cor secret:

Jaume Plensa. L’art que emociona.


El cor secret és un recull de les millors entrevistes realitzades a l’artista més polifacètic, subtil i global del panorama artístic actual: Jaume Plensa.
Antoni Bassas, Alicia Chillida, Montse Badia, Lorenzo Benedetti, Luis Miguel Marco, entre d’altres, fan aflorar en l’eficaç i delicat art de l’entrevista els sentiments i pensaments del genial artista.
És l’únic llibre del mercat català autoritzat per Jaume Plensa que conté els pensaments del genial artista.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
El_cor_secret.pdf
Descarregar 618,71 K

Coneix-ne més sobre El cor secret

«Ningú no em va demanar que fos artista, i ningú no em va demanar que fes art. Jo volia ser artista i volia crear obres d’art. Per tant l’únic responsable en sóc jo. No estic gaire segur de voler sentir les opinions dels altres sobre el meu art, ni de voler saber si és bo o dolent, si és autèntic o fals. El que m’interessa són més aviat les emocions que provoca. Ahir era en un restaurant de la ciutat alemanya de Goslar, i a prop de la meva taula hi jugava una nena. Era molt bufona i em mirava amb uns ullassos interrogadors, preguntant-se qui era jo. Em vaig treure una pedra de dins la bossa –m’encanten les pedres i sempre en porto a sobre– i la hi vaig donar, explicant-li que venia d’Espanya. La nena estava fascinada per aquella pedreta ordinària, era increïble. L’anava ensenyant a tothom del restaurant. Alguna cosa extraordinària acabava d’enriquir-li la vida. La pedra no era res, però per a ella ho era tot. Un miracle. Això és l’art per a mi.»

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/11/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7555-6 | Codi: 10167689 | Format: 16,5 x 24 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: NOUS NEGOCIS ED62 | Traductor: Jordi Martín Lloret

Totes les opinions de El cor secret

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir