Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El dol del quetzal

Pius Alibek

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de El dol del quetzal:

De l?autor d'Arrels nòmades
Els camins de Sargon i Citlali es creuen a l'estat mexicà de Chiapas. Sargon és un iraquià fugit de la guerra que s'enyora de casa, mentre que la jove mexicana Citlali viatja en cerca de respostes.Tots dos se senten units per un lligam misteriós. A pesar de les incerteses, ella li mostra el seu secret més preuat, una ploma de quetzal rebuda de la seva mare: «¿Saps?, hi ha una llegenda que explica que el quetzal tenia un cant bonic i melodiós i que arran de la conquesta va decidir no tornar a cantar fins que la seva terra fos alliberada».Vídeo de l'autor. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/02/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1468-5 | Codi: 383131 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

El dol del quetzal

L’atzar vol que els camins de Sargon i Citlali es creuin a l’estat mexicà de Chiapas.

Sargon es un iraquià que ha hagut de marxar del seu país a contracor fugint de la guerra. Quan comença el conflicte, ell és poc més que un nen que ha de recórrer a tots els tripijocs possibles per tal d’aconseguir ajuda i, sobretot, diners per poder fugir.

Després de trucar a moltes portes, passar llargues temporades en camps de refugiats i passar-les molt morades, Sargon va a parar a Madrid, a la pensió de la senyora Consuelo, que durant un temps li fa de mare procurant d’animar-lo i intentant que s’enyori el menys possible de casa.

Quan per fi posa rumb cap a Mèxic, la casualitat fa que conegui a la Citlali, una noia mexicana que arrossega una motxilla i una tristesa infinita.

Tant un com l’altre busquen desesperadament trobar-se a sí mateixos, però a vegades és tan difícil…

Nosaltres, El dol del quetzal de Pius Alibek, és un petit llibre que es llegeix amb gran plaer i que amaga moments deliciosos.

Totes les opinions de El dol del quetzal

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir