Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El llegat de Judes

Joan Bruna |

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 240

Sinopsi de El llegat de Judes:

El llegat de Judes és una novel·la trepidant que presenta una visió esfereïdora sobre el gran traïdor de la història, així com dels secrets de les grans fortunes del nostre temps.
Any 28: Judes Iscariot ven Jesús de Natzaret a les autoritats jueves a canvi de 30 monedes d'argent. Poc després, es penedeix dels seus actes i, abans de suïcidar-se, llença les monedes al temple.Present: L'Andreas Fortuny, que treballa a Barcelona com a guia de viatges d'aventura, rep la trucada d'una enigmàtica dona, la Solstice, que contracta els seus serveis per visitar Jerusalem, on s'acaba de descobrir un testament suposadament escrit per Judes.Estimulat per aquesta troballa, l'Andreas investigarà el recorregut posterior del «Llegat de Judes», les trenta monedes de les quals es va desfer Judes, que des d'aleshores han anat passant de mans en mans i que es creu que atorguen la prosperitat i el poder absoluts.De les trenta, només se'n conserven set. Els propietaris? Les set famílies més poderoses del món. L'Andreas i la Solstice es veuran arrossegats dins d'una espiral d'assassinats i traïcions que els obligaran a lluitar per retornar l'equilibri a un món a punt del col·lapse. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El llegat de Judes

© Jordi March

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és llicenciat en filologia alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. Després d'escriure dos estudis sobre Franz Kafka (2000) i Hermann Hesse (2001) per al públic escolar, va decidir dedicar-se a la narrativa. En un llarg viatge per l'Índia va escriure Perdut a Bombai (2001) i l'any següent va guanyar el Premi Gran Angular de Literatura Juvenil amb el llibre Un haiku per a l'Alícia. ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-0866-0 | Codi: 383244 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Atenció: el personatge de Judes m'ha seduït

La primera novel·la escrita a quatre mans per Francesc Miralles i Joan Bruna, ”El Llegat de Judes” m’ha sorprès gratament.

Té tots el ingredients per haver-me proporcionat una bona lectura, que enganxa des de l’inici, amb una dona misteriosa, viatges per ciutats fascinants, detalls històrics, reflexions sobre el món financer i el millor de tot, una nova visió de la figura de Judes. Realment he començat la lectura i no he pogut parar.

Totes les opinions de El llegat de Judes

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir