Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El llegat dels espies

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Laia Font Mateu
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de El llegat dels espies:

Torna Smiley: la novel·la que clou mig segle d’històries d’espionatge.

Més interessat en el present que en el passat, John le Carré ha decidit revisitar el passat per fer reviure els seus personatges més populars i qüestionar la veritat, la justícia i el joc de l’espionatge.
A causa de la demanda que la família de dues víctimes innocents ha interposat contra els serveis de seguretat, un agent retirat es veu obligat a retre compte d’una tèrbola operació secreta que els serveis britànics van dur a terme a finals dels anys 50. Una novel·la trepidant en què John le Carré reflexiona sobre la responsabilitat individual i col·lectiva dels actes comesos en el passat i fa balanç tant del joc net com dels draps bruts de les xarxes d’espionatge governamentals.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El llegat dels espies

John le Carré© Nadav Kander

John le Carré va néixer el 1931. Va estudiar a les universitats de Berna i Oxford i va ensenyar a Eton. Durant la guerra freda va treballar un breu període als serveis d’Intel·ligència britànics. Els últims cinquanta anys va viure de l’escriptura. Vivia a cavall de Londres i Cornualla. Va morir el desembre del 2020.

El 1961 va iniciar el cicle de novel·les de l'agent Smiley amb Trucada per a un mort i que compta amb títols tan emblemàtics com...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_llegat_dels_espies.pdf
Descarregar 492,67 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/01/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7639-3 | Codi: 10207088 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Laia Font Mateu | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El llegat dels espies

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir