Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Un home decent

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Un home decent:

En Nat, un veterà de quaranta-set anys del servei d’intel·ligència secret britànic, creu que els seus anys com a agent operatiu s’han acabat. Torna a Londres amb la seva dona, la pacient Prue. Però, amb l’amenaça creixent de la central de Moscou, l’oficina té una nova missió per a ell: s’haurà de fer càrrec del Refugi, una subestació obsoleta de General Londres amb un grup d’espies força peculiar. L’única llum brillant de l’equip és la jove Florence, que té els ulls clavats al departament de Rússia i en un oligarca ucraïnès que està involucrat en negocis tèrbols.

A més a més d’espia, en Nat és un apassionat del bàdminton. El seu contrincant habitual dels dilluns al vespre té la meitat de la seva edat: l’introspectiu i solitari Ed, que odia el Brexit, odia Trump i odia la seva feina en una mena d’agència de mitjans. I és l’Ed, precisament, qui arrossegarà la Prue, la Florence i el mateix Nat pel camí de la ira política que els atraparà a tots.

Un home decent és un enginyós retrat del nostre temps, corprenedor, amb tocs d’humor negre i amb la tensió inigualable del gran cronista de la nostra època.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Un home decent

John le Carré© Nadav Kander

John le Carré va néixer el 1931. Va estudiar a les universitats de Berna i Oxford i va ensenyar a Eton. Durant la guerra freda va treballar un breu període als serveis d’Intel·ligència britànics. Els últims cinquanta anys va viure de l’escriptura. Vivia a cavall de Londres i Cornualla. Va morir el desembre del 2020.

El 1961 va iniciar el cicle de novel·les de l'agent Smiley amb Trucada per a un mort i que compta amb títols tan emblemàtics com...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Altres llibres de Novel·la negra

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/01/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18572-03-6 | Codi: 10270528 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Un home decent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir