Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El luxe del llenguatge

Sinopsi de El luxe del llenguatge:

-

Els estudis sobre el llenguatge han experimentat un extraordinari desenvolupament arreu del món durant les últimes dècades. Ens adonem ara, així, de la importància determinant que tenen les llengües en la nostra realitat individual i social.

Aquest llibre és una exploració, amena i suggerent, d'alguns aspectes fonamentals del llenguatge que -a través de la capacitat de parlar i de la diversitat de llengües i d'usos- expressa la unitat essencial de l'espècie humana.

El luxe del llenguatge és, també, una crítica seriosa de les justificacions del domini d'una llengua sobre una altra i una defensa apassionada de la igualtat de totes les llengües.

Jesús Tuson, professor de Lingüística a la Universitat de Barcelona, és autor de diverses obres, entre les quals sobresurten Mal de llengües iL'escriptura, publicades també en aquesta col·lecció.

eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El luxe del llenguatge

Jesús Tusón (València, 1939) és professor de lingüística de la Universitat de Barcelona des de fa més de 30 anys. Ha publicat títols de gran èxit com El luxe del llenguatge, Mal de llengües, El llenguatge i el plaer, El llenguatge, L'escriptura, Històries naturals de la paraula, ¿Com és que ens entenem?, Una imatge no val més que mil paraules i Patrimoni natural. Jesús Tusón defensa, per damunt de tot, el luxe del llenguatge i la capacitat que... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/06/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-954-5 | Codi: 10082424 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES

Totes les opinions de El luxe del llenguatge

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir