Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El poeta del poble

Premi Josep Pla 2015
Col·lecció: L'ANCORA
Nombre de pàgines: 592

Sinopsi de El poeta del poble:

La gran novel·la sobre Verdaguer.

La vida agosarada de l’home que va tornar la dignitat als catalans

El poeta del poble és una novel·la fascinant que arrenca amb Verdaguer convertit en conseller de l’home més ric i influent del país, el marquès de Comillas, i acabat de coronar príncep dels poetes, un triomf social com mai abans no havia experimentat un escriptor català, en plena efervescència de la Renaixença. Però ben aviat Verdaguer experimenta el xoc entre la seva vocació apassionada i els interessos polítics i eclesiàstics que posen en dubte els seus inesperats comportaments.

Viatger apassionat, coneix Cuba, Terra Santa, el Vaticà, etc. La seva personalitat extraordinària, la relació amb la dona del marquès, María Gayón, la seva generositat amb les almoines, els exorcismes… tot això li porta enormes problemes. I assistim a l’ascens i la caiguda d’una llegenda en vida. La polèmica l’acompanya el darrer tram de la seva vida; és una celebritat i tothom es posiciona amb la jerarquia o amb ell, que gosa desafiar-la.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El poeta del poble

© Xavier Torres-Bacchetta

Andreu Carranza va néixer a Ascó i viu a Flix. Com a novel·lista ha assolit una àmplia projecció internacional. La clau Gaudí, escrita a quatre mans amb Esteban Martín, està traduïda a més de trenta llengües, i la seva obra Impremta Babel ha estat editada en català, castellà, holandès i xinès. També és autor de L’hivern del tigre i de la novel·la Anjub (Premi Sant Joan). El 2015 va guanyar el Premi Josep Pla amb El poeta del poble i el 2017 va...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_poeta_del_poble.pdf
Descarregar 8,32 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Josep Pla Guanyador Edició 2015 Saber-ne més

Coneix-ne més sobre El poeta del poble

Una història romàntica d’afirmació personal i defensa de la dignitat, una aventura emocionant i dramàtica que forma part de l’epopeia fundacional de la Catalunya moderna.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/02/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9710-257-5 | Codi: 10119688 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: L'ANCORA

Totes les opinions de El poeta del poble

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir