Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Ciutat de llops

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Ciutat de llops:

El que pot amagar el riu no ho saben ni els mariners.

«El van trobar a la vora del riu. Aparegué nu, el cos tintat de fang negre i pudent, voltat de fantasmagòriques cendres que la brisa de l’alba aixecava entre arbres fumejants. Subjectava contra el ventre un corn: una gran cargola de mar d’un blanc immaculat. En posició fetal, acabat de néixer de les entranyes de la mare Terra. El pare Ebre llepava les vores socarrades, les arrels del canyar consumit pel foc i corria avall indiferent, entonant la cantarella de l’aigua».

Ciutat de llops és un viatge inquietant per la Ribera en què el lector remuntarà les aigües a sobre d’un llagut amb l’oncle Passarius, l’Eban, l’Abiner, la Baikar, l’Ager i l’Aranko. Serà una ruta emocionant a la recerca de respostes, una travessia plena de misteris, de dubtes, de fets fantàstics, de velles llegendes, d’éssers mítics, d’històries de l’Ebre.

Com als personatges, una boira aclaparadora ens submergirà en les profunditats de les històries del riu, perquè el que amaga el riu no ho saben ni els mariners.


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Ciutat de llops

© Xavier Torres-Bacchetta

Andreu Carranza va néixer a Ascó i viu a Flix. Com a novel·lista ha assolit una àmplia projecció internacional. La clau Gaudí, escrita a quatre mans amb Esteban Martín, està traduïda a més de trenta llengües, i la seva obra Impremta Babel ha estat editada en català, castellà, holandès i xinès. També és autor de L’hivern del tigre i de la novel·la Anjub (Premi Sant Joan). El 2015 va guanyar el Premi Josep Pla amb El poeta del poble i el 2017 va...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Ciutat_de_llops.pdf
Descarregar 581,01 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/09/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2290-1 | Codi: 10187930 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Ciutat de llops

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir