Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El retorn al bosc

Fèlix Riera

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: P.VISIONS
Nombre de pàgines: 128

Sinopsi de El retorn al bosc:

Pistes per comprendre el malestar profund que s’estén arreu del món

S’estén la percepció que el nostre model de societat i fins i tot la supervivència estan amenaçades per la crisi climàtica, el desenvolupament tecnològic, la robòtica, el control dels algoritmes, la biotecnologia, les desigualtats socials, els moviments migratoris, la crisi econòmica o l’evolució de la pandèmia i de la guerra d’Ucraïna —amb l’amenaça de l’ús, per part de Rússia, d’armament nuclear.


Diverses veus clamen a favor d’una ruptura amb el paper que la societat ens assigna i a favor d’un retorn al bosc alhora real i metafòric. Una nova consciència exigeix el dret de la Terra, el dret dels joves a una vida diferent, el dret d’allò íntim enfront de la invasió de les xarxes, el dret a ser humans enfront dels abusos de la tecnologia... en definitiva, el dret moral a evitar la catàstrofe. El retorn al bosc, de Fèlix Riera, dona pistes per comprendre aquest malestar profund i creixent que s’estén arreu del món.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Retorn_al_bosc.pdf
Descarregar 771,59 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/11/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-524-1 | Codi: 10305673 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS

Totes les opinions de El retorn al bosc

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
Manroal
- 10/07/2023

Un libro pleno de lucidez, valentía, y pasión. Libro de referencia para todos los frentes de cambio que necesita nuestra sociedad y nuestro planeta necesitados de acciones personales y colectivas de nos lleven a alumbrar una nueva etapa en la historia de la humanidad. Creo que debería traducirse al castellano y a muchos idiomas. Aporta claridad, entusiasmo y esperanza. Gracias al autor por decir tanto en tan breve espacio.