Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El sistema

Karl Olsberg

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Ona Rius Piqué
Nombre de pàgines: 408

Sinopsi de El sistema:

Un thriller trepidant sobre l?emancipació d?un programa informàtic que es dedica a matar humans.
Hamburg, 2007. Fins ara, a en Mark Helius, fundador d'una empresa de software, li ha anat tot de meravella. La seva empresa està a punt de participar en la presentació d'un llançament internacional: el DINA, un nou sistema de software que serà utilitzat per realitzar operacions complexes, ha de ser presentat als inversors. De sobte, però, el DINA comença a fallar inexplicablement. Poc després, apareix mort el cap de programadors i amic d'en Mark i algú sembla voler acusar en Mark de l'assassinat. Amb el cap fred, serà ell mateix qui haurà de dur a terme la investigació del cas i mirar de trobar el culpable de les morts que es van succeint. Mentre fuig de la policia, tots els ordinadors del món es tornen bojos i amenacen amb instaurar el caos al planeta. En Mark no haurà de lluitar només per salvar la seva vida sinó també pel bé de tota la humanitat.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/06/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1400-5 | Codi: 383062 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Ona Rius Piqué

Blog

El sistema, de Karl Olsberg

Tots, qui més qui menys, parlem amb el nostre ordinador. No solem dir-li coses boniques, però ens hi comuniquem. El problema neix quan l’ordinador pren consciència i respon.

Què fas quan el teu ordinador decideix tenir vida pròpia i conscient? I quan, a sobre, no vol ser esborrat perquè vol sobreviure? Apagar-lo, oi? I si tens suficients coneixements d’informàtica potser fins i tot voldràs eliminar aquest virus que li fa pensar que està viu… Doncs vés amb compte si prens aquesta decisió! Pot ser que el teu ordinador decideixi matar-te, com fa el d’El sistema!

Deixant de banda que sóc una negada de la informàtica més enllà d’obrir finestres i tancar-les i que, per tant, no he entès de la missa la meitat quan es feien referències tècniques, sí que m’ha divertit força pensar que la vida pot anar més enllà de les criatures basades en el carbonat de calci…

Totes les opinions de El sistema

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir