Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El somni de la Mia

Marta R. Costa-jussà | M.J. Bausá

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Ciència | Divulgació
Col·lecció: Lectors avançats
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de El somni de la Mia:

Una aventura al·lucinant a l'interior de la Intel·ligència Artificial.

Una aventura fascinant sobre intel·ligència artificial que agradarà als fans de La porta dels tres panys.

Una barreja apassionant d'aventura i fantasia + ciència i tecnologia. 

«Algunes novel·les ajuden els joves a viure en el món d'avui. El somni de la Mia prepara els joves per al món on viuran a partir de demà. Imprescindible», CÉSAR MALLORQUÍ

«Una aventura trepidant per als i les joves científics del demà. Una novel·la que és com veure una pel·lícula», ELIA BARCELÓ

«Com es pot escriure una novel·la d'aventures trepidant que ens descobreixi tant sobre Intel·ligència Artificial i ens permeti, a més, pensar sobre els aspectes més profunds de la existència? Marta R. Costa-jussà i M. J. Bausá ho han aconseguit», CARE SANTOS

SINOPSI D'EL SOMNI DE LA MIA:

Les vacances comencen amb una gran notícia per a en Jan, un noi de catorze anys aficionat a les matemàtiques. Ha sigut acceptat en l'exclusiu curs d'estiu d'Exya, el centre d'Intel·ligència Artificial més important del món!

Allà descobrirà miracles tecnològics que freguen la màgia i coneixerà els altres alumnes, entre els quals destaca la Laura, una intrèpida programadora de la seva mateixa edat amb una gran facilitat per ficar-se en embolics.

Una nit, per error, tots dos activen un experiment secret i són teleportats a l'interior del món virtual de la Intel·ligència Artificial!

Al costat del despistat Mat i la valenta Wav, dos vectors dels quals es fan amics, recorren La Facultat, el lloc on els vectors assisteixen a durs entrenaments amb dades i algoritmes per formar part de les millors aplicacions.

Però un sinistre malvat que prové del món real amenaça amb dominar les criatures que habiten aquest meravellós món virtual. I qui domini la IA dominarà el món.

Podran els nostres amics resoldre el tenebrós misteri? S'haurà trencat per sempre l'equilibri entre éssers humans i màquines? La humanitat està preparada per a una Superintel·ligència Artificial?

El somni de la Mia és una aventura de fantasia i ciència-ficció que aborda el tema de la Intel·ligència Artificial, una de les qüestions de moda del moment, que es presenta amb una maqueta molt dinàmica i atractiva i il·lustracions en blanc i negre.

Prologat per Sònia Fernández-Vidal, autora de La porta dels tres panys.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Artículos sobre El somni de la Mia

Continguts extra

Fragment
El_somni_de_la_Mia.pdf
Descarregar 597,47 K

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 31/05/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-488-1 | Codi: 10318293 | Format: 14 x 20,2 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Lectors avançats

Totes les opinions de El somni de la Mia

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir