Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El temps de les magranes

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de El temps de les magranes:

El temps de les dones valentes.

El debut literari de Caterina Karmany: la història de tres generacions de dones que gràcies a l’amistat i a la seva empenta se sobreposen a les circumstàncies adverses.

Quan la Margot, fotògrafa publicitària, torna a Mallorca, el passat li esclata a la cara. Després de la mort dels pares, ella encara conserva en un racó del jardí l’antic magraner. A poc a poc, anirà coneixent el passat d’aquella dona forta sense estudis, i coneixerà també alguns fets oblidats que van tenir el poble on va créixer i recupera les seves amigues, les Moixes, que com ella també viuen atrapades per certes circumstàncies personals i laborals, la seva vida fa un tomb radical. Com l’àvia, ella també haurà de lluitar per tirar endavant.

Una novel·la femenina amb una bona història, personatges de carn i ossos, i un escenari ben atractiu: la Mallorca rural de la postguerra i l’actual.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de El temps de les magranes

© Eva Sanz

Caterina Karmany i Jaume és periodista, ara corresponsal per a TV3 i Catalunya Ràdio a les Illes Balears i, abans, a Madrid. Contadora d’històries de vocació i lectora empedreïda des dels cinc anys. El temps de les magranes és el seu debut com a novel·lista.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_temps_de_les_magranes.pdf
Descarregar 396,36 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/02/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8169-4 | Codi: 10339101 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: El Balancí

Totes les opinions de El temps de les magranes

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir