Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El temps entre costures

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 720

Sinopsi de El temps entre costures:

Una traïció i dues guerres van devastar el seu passat, una identitat encoberta la va precipitar al futur.
Just abans que esclati la Guerra Civil, la Sira, filla d'una modista, fuig amb el seu xicot a Tetuan, on espera començar una nova vida. La traïció i l'abandonament l'empenyeran a obrir un taller de costura per a les dones dels militars i els diplomàtics establerts al nord d'Àfrica. Aquí coneixerà la Rosalinda Fox (personatge real, amant del primer ministre d'Afers Exteriors de Franco), una anglesa que la introduirà en un món de festes i glamur. En aquest ambient es trobarà en Marcus Logan, un periodista distingit que amaga un passat tèrbol, amb qui mantindrà una tendra història d'amor i amistat.La Rosalinda, el ministre i tots els contactes probritànics amb què la Sira es relaciona a l'Àfrica l'aniran embolicant en un ambient d'informants i espies: la psicosi creada per la imminència de la Segona Guerra Mundial i la possible alineació d'Espanya amb els alemanys fa que tothom investigui tothom. Al final, també la Sira es convertirà en una espia més i el seu taller, al qual acudeixen totes les alemanyes distingides, en el punt neuràlgic d'on surten informacions sucoses que posen en perill la vida de la protagonista. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de El temps entre costures

María Dueñas© Ricardo Martín

María Dueñas (Puertollano, Ciudad Real, 1964) és doctora en Filologia Anglesa. Després de dues dècades dedicada a la vida acadèmica, irromp en el món de la literatura el 2009 amb El temps entre costures, la novel·la que es va convertir en un fenomen editorial i l’adaptació televisiva de la qual, de la mà d’Antena 3, va aconseguir nombrosos guardons i un espectacular èxit d’audiència. Les seves obres posteriors, La missió de l’oblit (2012), Des...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/09/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1309-1 | Codi: 383311 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Garcia Caldés

Blog

El temps entre costures

Hola amics,

Avui m’agradaria explicar-vos una petita història:

Fa uns quants mesos, la Montse Brau, va fer una ressenya d’aquest llibre, bastant encisadora. Al cap d’un temps, una altra Montse, la Serrat, que és la meva germana gran, va llegir aquesta ressenya i li va agradar tant el que hi deia que va decidir comprar el llibre en qüestió.

Me’n va fer tan bona premsa que aquest Sant Jordi, tot i que no sigui de rabiosa actualitat, he decidit no ser menys i llegir-lo jo també.

Totes les opinions de El temps entre costures

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir