Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El tigre i la duquessa

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Novel·la negra
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de El tigre i la duquessa:

Una dona bonica i ambiciosa ha estat assassinada i una policia en el seu pitjor moment personal resoldrà l’assassinat passi el que passi.

Barcelona, 2017. Un encarregat de la neteja troba el cadàver d’una noia guapíssima, asseguda en un banc de la plaça de Medinaceli, amb un somriure als llavis. Es diria que dorm, si no fos perquè porta la roba amarada de sang. L’agent Elsa Giralt, que viu allà mateix, és la primera d’arribar-hi i s’ocupa del cas. L’Elsa està en hores baixes: el marit l’ha deixat per una amiga i el seu company ha quedat tetraplègic en un tiroteig perquè ella no el va saber protegir. Està moralment enfonsada, però el destí sembla haver deixat aquell cos davant la seva porta perquè es redimeixi i ella s’aferra a l’oportunitat amb dents i ungles.

Mentrestant, un atracament en una joieria del passeig de Gràcia posa en joc el Harry Cranston, un detectiu privat contractat per la companyia d’assegurances per recuperar les joies robades, valorades en vint milions d’euros. Ell sap qui hi ha darrere del robatori: els Pink Panthers, la banda criminal més buscada de tots els temps. Però hi ha alguna relació entre aquests lladres tan audaços i la noia assassinada?

Un thriller impactant que barreja criminals sorgits de la guerra dels Balcans, una noia capaç de qualsevol cosa per sortir de la mediocritat on està atrapada i policies amb pocs escrúpols. Una novel·la trepidant, en què ningú no és el que sembla, que mantindrà el lector enganxat des de la primera pàgina.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El tigre i la duquessa

© Arxiu personal de l'autor

Jordi Solé (Sabadell, 1966). Llicenciat en Ciències de la Informació, va iniciar la seva carrera professional l’any 1987 com a redactor del Diari de Barcelona. Des d’aleshores ha col·laborat amb El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Independiente o la revista Fotogramas. Ha estat redactor en cap de la revista Fantastic Magazine i director de la revista Club Disney. Habitual de programes de televisió com BCN Magazine (8TV) i El Club (TV3...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/02/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2619-0 | Codi: 10254738 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El tigre i la duquessa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir