Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Ciutat d'espies

A la Barcelona de 1915 s'amaga una arma secreta que pot dominar el món
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Ciutat d'espies:

Una novel·la d'espies ambientada a la Barcelona de 1915
«Disculpi la intromissió, mister Vidal -li va dir en un anglès de dicció quasi shakespeariana-, però vostè no arribava mai i jo m'he afartat d'esperar-lo assegut a l'escala. -I, amb un to lleugerament irònic, va afegir:- Per favor, no posi aquesta cara d'esglai. Sóc dels bons, jo. Necessito que m'ajudi a salvar el món».Barcelona, 1915. Pol Vidal, redactor en cap del Diari de Barcelona, es troba al menjador de casa seva un espia de l'MI6 que l'involucra en una perillosa cursa entre les principals potències europees per aconseguir els plànols d'una arma nova, el Martell de Thor. Els serveis secrets de mig Europa hi van al darrere, conscients que el país que l'aconsegueixi dominarà el món. Com aconseguirà Pol Vidal sortir viu d'aquesta ciutat d'espies?Pots veure el booktràiler aquí. I el vídeo de presentació de l'autor aquí. Entrevista amb l'autor aquí. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Ciutat d'espies

© Arxiu personal de l'autor

Jordi Solé (Sabadell, 1966). Llicenciat en Ciències de la Informació, va iniciar la seva carrera professional l’any 1987 com a redactor del Diari de Barcelona. Des d’aleshores ha col·laborat amb El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Independiente o la revista Fotogramas. Ha estat redactor en cap de la revista Fantastic Magazine i director de la revista Club Disney. Habitual de programes de televisió com BCN Magazine (8TV) i El Club (TV3...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1475-3 | Codi: 383133 | Format: 16,2 x 23,7 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica

Blog

Ciutat d'espies, de Jordi Solé

Quan vaig llegir que el Ciutat d’espies del Jordi Soler parlava d’una arma anomenada el Martell de Thor, el “Marvel zombie” del meu interior va dir “ha de ser meu, el meu tresoooor…”. El poderós Thor és un dels meus personatges favorits, ja des de petit. Després em vaig asserenar i, una vegada passades les palpitacions i la suor freda, vaig veure que el Martell de Thor no ho era en sentit literal (un martellot de pedra uru anomenat Mjolnir), sinó que era un sistema que feia servir les descobertes de Nicola Tesla amb l’electricitat com a arma.

Tot i aquesta descoberta, el llibre no va perdre interès, sinó que en va guanyar, i per mèrits propis. Tal i com explica la sinopsi, el protagonista és un redactor del Diari de Barcelona anomenat Pol Vidalés reclutat per l’MI6 britànic per aconseguir el Martell de Thor, que el seu creador (suec, d’aquí el nom de la mitologia nòrdica) vol vendre als russos a la ciutat neutral de Barcelona. El país que tingui aquesta arma a les seves mans podria guanyar la Gran Guerra (el llibre està ambientat l’any 1915, temps abans que s’inventés la frase “segones parts mai van ser bones”, referint-se a la II Guerra Mundial) i convertir-se en l’amo de tot Europa en el procés. A partir d’aquí, se succeeixen tot un seguit de situacions, quan totes les faccions implicades (els russos seguidors del Tsar, els alemanys seguidors del Kàiser, els francesos, els anglesos, i uns bolxevics independents) fan els seus moviments per tota la geografia de la ciutat per aconseguir l’arma.

El llibre passa molt ràpid, ja que no pots parar de llegir per saber què passa. A més, l’escriptor ens endinsa en els carrers de la Barcelona de fa 97 anys, coneixent els locals, els carrers, les places, la gent que hi vivia… Segur que es podria fer una ruta cultural amb totes les coses que es poden arribar a aprendre de la Ciutat Comtal a través d’aquest llibre. Fins i tot hi surt Joan Gamper i el Football Club Barcelona (llavors es deia així)!

En fi, si voleu llegir un llibre d’espies trepidant i, a més, ambientat a Barcelona, aquest és el vostre llibre! Tindreu sorpreses fins a la darrera paraula del llibre. I, quan dic darrera, és literal!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Ciutat d'espies

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir